Pages

Wednesday, 4 February 2015

UITM DIHATIKU



    Assalamualaikum, Alhamdulillah setelah berperit lelah aku melalui ranjau liku liku onak dan duri merentasi sempadan, maka dengan jayanya aku berjaya mengupdate blog pada pagi yang sungguh indah ini.... wehuuuuuu... aku tanya apa kabar, semua? heheheee... chillax sikit pagi pagi ni you aullss... jangan serius sangat... nebesss mak nak menaip...koikoi :p

Sebenarnya hari ni aku nak kongsi berita baik untuk aku pada korang semua.... ni bukan nak riak..sekadar kongsi kegembiraan aku dengan semua orang... Alhamdulillah, permohonan aku berjaya untuk sambung degree... walaupun bukan kos yang sama at least course ni aku minat jugak :-)

SubhanaAllah..syukur Alhamdulillah...cantik sungguh perancangan Allah... dulu lepas spm aku mohon course TESL tapi dapatnye asasi undang undang, punya laaa aku frust tapi memikirkan atleast dapat gak sambung aku redha dalam paksa rela tu... then bila aku masuk degree aku mohon undang undang dapat nye pengajian bahasa still English...  aku rasa sangat lega dan bersyukur...terima kasih Tuhan...

So, tu je yang aku bajet bajet nak story mory, koikoikoi.... nanti aku update lagi, stress aku menaip pakai tab ni... macam tak puas je... ok adiosss you aulls... doakan aku tabah nak berpisah dengan bantal busuk aku ok...

p/s: umur 23 dah graduate, so boleh lah masuk meminang aku! heeeee

6 comments:

Nizam.Ariff said...

Tahniah....belajar bagus bagus....

cik kaki ketawe said...

terima kasih banyak bro nizam :-)

Ayie Abas said...

Assalamualaikum.

Tahniah CKK sebagaimana gembiranya CKK, besar lagi gembira dan bersyukurnya kedua ibu bapa CKK. Semoga terus sukses mengejar impian ok! :)

Hamdi Afandi said...

tahniah2..smgat nk blaja, 2 yg kite nak..hehe..blaja leklok bg dpt biasiswa..:D

cik kaki ketawe said...

Waalaikumsalam,

Wuuuu terima kasih Ayie, touched dgn ayat Ayie... insyaAllah, doakan sy selalu yea...

cik kaki ketawe said...

Mekasih bro...hehehee semangat2 laa ni, homesick kau tau!

P/s: ingat aku genius nak dpt biasiswa? Hahahahaha

Post a Comment

boboiboy pernah berkata bahawasanya...komen biarlah ikhlas...
barulah terbaik... =P