Pages

Monday, 17 August 2015

BLOG UPDATED!



      Holaaa, Assalamualaikum korang semua... uish bertapa payahnye aku nak dapatkan mood untuk mengupdate blog sendiri weyh... Last entry aku pun bulan February.. Btw, gua still ada readers ke ni eh? heee... Acah pemess sikit you aulsss. So hari ni mood aku belum lagi nak bercerita panjang dekat blog nii.. too much things happened dalam masa beberapa bulan nii dan aku rasa tak tahu nak mulaa daripada manaa. rinduu nak menaip entry walaupun aku syok sendiri je kadang-kadang tuu... hehehe, kesah pulak aku kann.. Jadi hari ni biar aku blogwalking japp you aullss... banyak dah aku ketinggalan... rasa macam katak bawah tempurung je dunia aku ni tau... 

  Lagi satu, aku pun tengah pikirr, nak edit-edit blog nii... tapi macam malas...hehehe... aku pun dah naik bosan dengan blog sendiri tauu... dan momentumm nak bersuka riaa menaip entry tu tak sampai lagiii... ishhh... dah laa cuti semester aku nak habis dah nii... hmmmm, malasssss nyeeee.... okaylahh...aku nak mula BW japp yee...adiosss...


p/s : Aku aim nak diet sem depan nii..kihkih ;P

4 comments:

Hamdi Afandi said...

weh..sama la..lama giler x update blog..sgt mls akhir2 ni..hahaha..
maklumlah, sibuk dgn kerjaya..keh3.

CIK KAKIKETAWE said...

Hikhikkk.... macam poyoo pulak ayat kau sibuk dengan kerjaya..
overrr gilerr tauu... kannn wehh... sebenarnye takde topic nak update.
tu yg sebenarnye...heeeee

Hamdi Afandi said...

biasala org dah berkerjaya ni..hahahaha...
aku ni bnyk je topik nk update tp mls n kekangan dpt internet..mls nk update pkai fon..susah..haha..

CIK KAKIKETAWE said...

wehh update lah..nak tahu gak suasana kau kat sana... boleh plakk dia malasss...

Post a Comment

boboiboy pernah berkata bahawasanya...komen biarlah ikhlas...
barulah terbaik... =P