Pages

Wednesday, 1 October 2014

GRADUATION DAY



Assalamualaikum,

Yahooooooooo, happy nya aku dah habis paper hari ni... saat yang sangat aku tunggu tunggu untuk tinggalkan tempat ni dan manusia manusianya sekali... aku mungkin takkan sambung LLB  tapi aku sebenarnya suka sangat pakai baju black and white,tambah lagi kalau pakai blazer waktu debate,rasa macam ahli parliment sangat....lepas tu best bila diumumkan keputusan... rasa itu jiwa aku sangat,tapi bab bab study,ok aku tutup muka dulu... aku memang lah sangat tersangat kurang rajin,kihkihkih.... tapi dekat 10 hari jugaklah aku tido pukul 4 pagi pukul 6 dah bangun nak study, padahnya study last2 minutes... tapi takpe, kenangan yang akan aku ingat seumur hidup aku... kat sini lah aku mematangkan diri, belajar erti susah dan berdikari walaupu  setiap minggu aku balik perak.... hahahahahaa, buat kena gelak je kot!!!


Dalam aku happy happy jauh di sudut hati aku,sebenarnya kaki ni berat nak melangkah... tinggalkan semua yangaku ada kat sini...ok lah aku tipu... sejujurnya walaupun setahun banyak kenangan pahit manis yang aku simpan... gelak ketawa kerja giler aku dan kawan kawan rapat aku, kejadian pengkhianatan yang aku dapat dan takkan lupa sampai bila, it was so sweet to be forgotten... after all setiap pertemuan pasti ada perpisahan,itu lah hakikat kehidupan.... aku akan rindukan semua ni...




P/s: sedih,mohon nak nangis dekat sinkii.hahaha :')





3 comments:

! Arjunakirana ! said...

huhuhu... same la kita, tapi alhamdulillah, dah tamat pengajian juga akhirnya... dulu sibuk dengan study bila dah habis risau pulak nanti tak ada ape nak dibuat... insyaallah ada rezki selepas ini... jangan sedih ye... ketawa selalu gagagaga pettakkk :P

Nizam.Ariff said...

Tahniah....!
Dan selamat bekerjaya....

Ayie Abas said...

assalamualaikum CKK slmt hari raya aidiladha

ayie percaya CKK dpt jwp dgn baik semua paper tu..insya Allah :)

Post a Comment

boboiboy pernah berkata bahawasanya...komen biarlah ikhlas...
barulah terbaik... =P