Pages

Wednesday, 24 September 2014

FINAL EXAM :(




Lecturer ambil masa 2 bulan untuk habiskan 12 chapter tapi students amik masa 1 malam untuk habiskan 12 chapter, kau rasa giler tak giler?


Paper pertama sem ni dirasmikan dengan subject pyschology,dan aku rasa aku pun dah macam orang yang pyscho aje... aku peratiii memang kepala aku macam ting tong nak hafal sebab aku selalu ponteng kelas madam ni,serius menyesal...hehehheehe...



P/s: doakan aku dipermudahkan menjawab,hari ni 1st final day






3 comments:

Nizam.Ariff said...

Semoga dipermudah dan diberikan kejayaan...aaminnn

cik kaki ketawe said...

Terima kasih bro Nizam :-)

Ayie Abas said...

assalamualaikum..CKK
skrg exam dah habis ke? ke masih ada lagi?
ayie harap CKK boleh skor exam ni :)

Post a Comment

boboiboy pernah berkata bahawasanya...komen biarlah ikhlas...
barulah terbaik... =P