Pages

Saturday, 30 August 2014

Assalamualaikum



Hayy pousss...selamat berhujung minggu semua...sebenarnya aku pun tak tau pousss tu apa...errrr, kalau korang google then keluar perkataan pelik tu kira bukan aku sengaja ekkk hikhik...
Lama nye aku tak bukak blog sendiri... rasanya last entry aku 2 bulan lepas kot...entry raya pun aku takde kot...oh Allah... masa sangat mendengki dengan aku... masa gerak pantas sedar2 dah bulan 8 nak masuk bulan 9... lagi 3 minggu final exam! Dan aku pun tamat lah belajar...aku sebenarnye macam takde idea nak type apa web....blank giles... lagipun aku mang tak reti nak tulis entry yang menarik bagai... aku tak tau lah orang boleh paham ke tak apa yang aku post..hikhikhik... tengoklah punya takde tajuk sangat assalamualaikum pun jadi lah...

First sekali aku rasa aku kena conteng conteng semula blog aku ni...tak berseri dan tak menarik langsung...tapi sayang pulak SpongeBob aku tu... lepas tu aku rasa macam nak hide je entry2 aku yang tak membina tu biar jadi simpanan pada diri aku sendiri...because im moving foward... aku nak jadi diri aku semula... being happy happy happy no matter what.. aku rasa zaman kegelapan aku ni banyak merugikan masa aku.,. Cita2 aku jauh lagi kot... balik je rumah lega..Alhamdulillah... semangat rasa macam dah pulih... so aku rasa bulan 10 nanti habis belajar before sambung degree aku nak active blogging balik....

Secondly, aku nak say sorry pada orang2 yang sudi jenguk blog aku... yang kena spam sorry morry lah ye... sorry sebab aku tak dapat nak singgah balik...dan dah lama tak melawat orang2 yg rajin datang blog aku yang entah pape ni..especially kak Tata lah...tetiba nak mention beliau... tulis lah entry merapu pun kak Tata akan drop gak komen merapu..thanks ye..#terharu... sob..sob...sob... 

Ok lah aku serius memang tak lalu nak update pepanjang..assignment menantikan gue donggg...ngakkk bisa di tolak ke laut gitukkk... insyaAllah kalau korang singgah aku akan singgah balik tapi jarang2...sebab tengah sibuk nak dekat final youalssss... aku dah meroyan cam haperr je ni weh...serabut gilakkkk....ni lah padah orang macam aku yang mengamalkan prinsip 'be yourself' bila tengok orang bukak buku aku tidor...last minit baru nak gelabah nak ngah weh..hikhik.. 
Ok salam 1 Malaysia,salam kemerdekaan...


Sampai jumpa nanti :-) doakan aku ye...



8 comments:

Nizam.Ariff said...

Huihhh....sibuk ngalahkan menteri...:)

Aminin said...

Fisrt mula2 aku tak tahu nak baca macamana entri ni.. terbalikkan leptop mungkin?
Tajuk main redah je dah laa hampir 4 bulan baru nak wish eppy besday.. nampak sangat ko buat sibuk.. haha chill lax gurau je..

#Utama yang penting dulu update blog bulan 10? 10 Tahun takpe nak aktif blogging

cik kaki ketawe said...

Sibuk bro Nizam..hihihiuiui...satu lagi line internet sangat laju ibarat kura2 bersantai di pantai port dickson....

cik kaki ketawe said...

Hahahahahahaha....ko perliii ke apa ni Am? Cissskekk betuiii... sorry lah weh..
Dah dekat 3 bulan tak bukak email and blog apa semua..
Tu yg baru perasan entry birthday ko...hikhik...

Bulan 10 baru free betui2...bukan 10 tahun lagikkk....

Muhammad Hamdi Afandi said...

ok la 2 bulan x update..aku nye setahun lebih x jenguk blog ni..keh2..

btw, keep it up..gud luck 4 ur final exam sis!

cik kaki ketawe said...

Kannn? Lama giler...terkejut aku tgok ko komen last entry aku sebelum ni..
Aku ingat kau yg dah lupa blog aku ni...and ingat kau dah tak active blog ko tu..

Muhammad Hamdi Afandi said...

haha..dah lama sgt x ziarah blogger2 ni..bru skrg tetibe nk aktif balik.hehe

cik kaki ketawe said...

Ke mana ko menghilang weh? Lama kot setahun tu...:-)

Post a Comment

boboiboy pernah berkata bahawasanya...komen biarlah ikhlas...
barulah terbaik... =P