Pages

Thursday, 20 March 2014

THE RETURN!




     Assalamualaikum... apa khabar semua? lama aku tak bersosial kat sini... sian blog aku ni..nobody cares kat dia... rindu jugak nak berblogwalking tapi takda masa... dah dekat 2 bulan blog ni tak di update... blog ni kosong melambangkan kekosongan hati tuannya...huahuahuaaa... ini semua poyo je...

    Sebenarnya aku tak tahu nak update apa.. sebab kehidupan aku sekarang macam rata dan flat aje... takda yang menarik untuk dikongsikan... nak update isu semasa? hemmm, aku jenis malas nak jadi keyboard warrior.. sebab aku tak tahu dan takut tersalah informasi... contoh macam kes kehilagan kapal terbang tu kan... apa yang mampu buat ialah kita doakan keselamatan mereka... biarkan pihak-pihak yang berkenaan jalankan tugas dengan tenang..ehh,tapi aku memang bengkerk (marah) dengan sesetengah orang dan artis yang tweet merapu... sian betul..nampak ketidak  cerdikkan mereka...emmm,tapi sedih juga tengok ahli keluarga mangsa tu...

     Letih aku tengok hal-hal dunia ni...update lah benda yang bermanfaat.. ni tak habis-habis pasal cinta lah... copy text berantai...belum lagi itik-itik penyek tu upload gambar...bosan aku tengok...mueheheh... so tu pasal lah aku dah tak aktif sangat bersosial dilaman sesawang..ewah kome... laman sesawang...kemain kan? hahahahaha... ok lah,serius aku tak tahu nak sambung apa dah...kuikuikui.. ehh,kejap...aku tengah study week ni... sabtu ni nak balik merbok dah... korang semua doakan aku yeah.. final exam aku 24/3 sampai 5/4... doakan aku mudah menjawab tau... =) mekasih...


p/s : kenapa perempuan sekarang pelik2 ? tolong abaikan tajuk yang takda kena mengena..





2 comments:

t.a.t.a said...

Pelik dari segi apa tu?

MaMa Rey said...

mcm mama jg CKK..kdg lama blog x brupdate sbb sibuk dgn benda lain.

good luck ya CKK..moga dipermudahkn nanti ya..

Post a Comment

boboiboy pernah berkata bahawasanya...komen biarlah ikhlas...
barulah terbaik... =P