Pages

Wednesday, 13 November 2013

SATU HARI LAGI



Assalamualaikum...holaaaa..amacam korang semua..sehat tak? maklum lah cuaca sekarang tak menentukan...so make sure anda semua jaga kesihatan dan persekitaran okay..pesanan penaja dari bakal doktor tak jadi...kehkehkeh :p

Cepatnya masa berjalan dan berlalu..okay masa boleh berjalan ekk? :p hikhik... lagi sehari aku bakal berangkat...jangan pikir jauh-jauh ek...aku berangkat ke negeri Kedah yang jarak nye cuma 2 jam setengah dari Perak...hikhik... sebenarnya banyak aku nak share kat sini...tapi bila dah ada depan PC...tetiba blank pulak...ni sah ada orang mandrem aku ni...hihihihi...

Aku sedih plus susah hati pun ader ni...maklumlah...tak pernah jauh dari family...ini lah jadi nye...tapi kan aku kemas beg roda siap aku bawak 2 bijik...tak muat barang-barang aku..abang aku siap perli tanya "aku ni nak pindah umah ke? asal tak di bawak aje dengan almari skaki.." haiyakk kejammm...tapi aku tacing jugak dengar ayat abang aku...dia cakap sepi terasa rumah bila semua dah tinggal kat luar...hukhuk...abang ni aku belum pergi dah rindu..masa aku ada tak pernah nak sweet muiit dengan aku...

Okay lah...serius tak tahu nak taip ape lagi...hikhik..nanti sampai sana lepas seminggu baru aku ada masa nak on9 kut..entahlah..tengok keadaan..korang tolong aku cucikan sawang-sawang kat sini ehh..tuan rumah tak sempat...kihkih..okay..adioss..



p/s: aku tak suka MDS dekat uni...aku rasa kalau kat skolah punya orentasi dah macam dalam renjimen kat uni sure disaster habis..siap lah kalau ada senior nak membuli.. :p

5 comments:

wanariahamiza said...

Haha, tak dapat nak elak MDS. Terpaksa juga.

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

semoga dipermudahkan oleh Allah segala urusan adik..

t.a.t.a said...

CKK, good luck for your future. ada masalah, ada kemusyikalan, tanya je kat abang-abang dan kakak-kakak semua ni. insyaAllah ada je bantuan. okay?

Aminin said...

Alahaii.. engat la tadi tajuk penuh suspen...
Hari ni dengan ikhlasnya aq nak ucapkan semoga sukses dgn pilihan ko wahai CCK.
ikut apa rasa hati ko sebab apa yang ko pilih hari ni bakal menentukkan hala tuju hidup ko.. so tak banyak nak ckp hari ni.. Gud luck 4 yr future

p/s: 2 jam setengah jauh tu...

El Hardy said...

salam ckk.lma bro x jenguk cni.apapun all the best k :)

Post a Comment

boboiboy pernah berkata bahawasanya...komen biarlah ikhlas...
barulah terbaik... =P