Pages

Tuesday, 29 October 2013

SANAH HELWA CKK!



ASSALAMUALAIKUM....holaaaaa! cuba korang teka hari ni special occasion apa untuk aku?? hemm... (krikk...krikk...krikk...) okay,sure semua tak menahu kan? hari ni hari lahir aku yag ke 18...29/10... errr,mohon jangan ada yang ucap selamat "hari tua" yekk... punce je makan kasut saiz 8 dengan aku...hikhik... :p

EH,kejapp..ada tak sesape nak post hadiah? kalau nak post aku rela bagi alamat...hahhaa...tapi tahun ni dapat sikit aje hadiahnye...huhu...jadilahh...ade juga orang nak bagi kan? sepanjag umur hidup aku Ni,aku tak pernah sambut birthday pon...tapi kawan-kawan,family still wishing and bagi hadiah...terima kasih banyak-banyak ek...punca aku terharu di pagi hari ni...hari ni rasa sejuk je walaupun matahari memancarkan cahaya nya....rasa kejap je..tup-tup dah 18 dah aku...hem2,dah boleh kawen dah ni! hahaha...

Tapi hari ni sedih sikit....hari ni hari terakhir aku pakai baju sekolah dekat sekolah..dah dekat 5 bulan aku sambung form 6...rasa sayang nak tinggalkan semua ni! hukhuk...diorang pulak hopefully tolong lah jangan buat drama...aku ni dah jenuh menahan macho wehh....!

  Hari lahir aku ni,satu keputusan besar aku dah buat...aku terima tawaran sambung belajar asasi undang-undang... Lepas puas fikir-fikir masak-masak kan...then Alhamdulillah lepas buat istikharah,hati aku kuat pilih undang-udang..meskipun aku minat pada bidang English communication,but I'm trying to challenge myself untuk ambik sesuatu yang tak pernah terlintas di minda aku...

Salah satu sebab yang mendorong aku pilih jurusan ni...sebab seseorang...seseorang yang paling aku menyampah kat atas muka bumi! aku nak tunjuk kan pada dia! terpulanglah korang nak cakap aku pendendam atau apa...tapi aku takkan dapat terima setiap patah kata penghinaan dia pada abang-abang aku selama ni! ye,aku berjanji pada diri sendiri,aku akan ubah semua nya...bukan untuk menunjuk kepada sesiapa,tapi aku nak buktikan aku pun boleh berjaya...terima kasih jugak pada hamba Allah tu...penghinaan dia buat aku lebih bersemangat nak belajar...kalau dia setakat degree from Australia,aku pulak nak sambung sampai pHD! lantak lah sampai tak kawen-kawen!

Okay,sebut pasal dia,spoil pulak hari birthday aku ni...apa-apa pun tolong doakan kejayaan aku....err,gayat jugak aku nak sambung belajar ni...so sesiapa yang duduk Kedah,mohon inform aku yekk..aku nak buat geng awal-awal...hikhik....



p/s : emm,nak hadiah boleh? hahaha :P






6 comments:

t.a.t.a said...

besau jugak kaki kau saiz 8. akak punya saiz 9. selalu cari kasut tak de saiz. huh!

dah buat keputusan ambil law? ok good. which uni?

wanariahamiza said...

Selamat hari dewasa.

Alyn Roslan said...

selamat hari lahir ckk, baru nak ucap selamat hari tua..btw, gud luck study nanti..bagus juga mencabar diri sendiri, dan betulkan tanggapan 'orang ' itu..all the best,!

tenku butang said...

Haiiiii..Cakkk!!
done follow sini no. 147
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang.blogspot.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

tenku butang said...

slmt hari ... hee..

jom join GA teman yea.. hadiah awesome2

Aminin said...

Anak papa dah besar upernya.. Baru je semalam duk main guli kat belakang rumah. Tut..tut..dah besar. Alalalala bangganya dapat anak cam nie baek penyayang. hahaha
Selamat hari membesar~~~la.la.la.la

Post a Comment

boboiboy pernah berkata bahawasanya...komen biarlah ikhlas...
barulah terbaik... =P