Pages

Friday, 4 October 2013

EXAM WEEK



          Assalamualaikum…hola semua J sorry morry korang aku belum sempat nak singgah balik blog korang…pasal minggu ni memang aku truly busy lah…for 2 week akan datang lagi aku bertambah sibuk…huarghhh…aku malas,tapi aku dipaksa wehh…menci betoii…

            minggu ni aku sibuk pasal trial exam…paling tabah minda aku menjawab sudah semestinya subject ekonomi…serius,ekonomi is wonderful…ekonomi kawan pulak dengan sejarah…very perfect! Susah nak mati…giler apa buat soalan sampai aku tak jumpa jawapan…last exam semalam aku kena faced paper MUET! Ini pun satu jugak…naik muntah pelangi aku baca karangan yang berbelit-belit..dah le ade yang aku tak faham entah apa dia nak sembang dengan aku dalam text yang dia bagi bahagian reading tu..hemm,bahagian listening jangan cakap lahh..sesedar je video suara tu dah habis cakap..yang aku nganga tak tahu nak jawab…hailaaa…memang malang sungguh…hahaha…

          Minggu ni penat sangat..mental dan fizikal…pagi sampai malam…dah la exam kan…lepas tu yang paling DISASTER emak aku takde kat rumah…kena pergi kursus…dan paling sadis mak tinggalkan aku…dah lah tiinggalkan aku dengan jantan-jantan pemalas kat rumah ni…hukhuk…punca aku nak menangis mengilai macam langsuir wehh…

           Hari ni semua bangun lambat…padan muka kan…nasib hari ni hari jumaat…so steady sikit lahh…tapi big boss aku mulalah ceramah dia…abang aku pandai…dia dengar radio bapak aku dah mula on dia cepat aje lesap nye…cisss betuii!! Aku le kena tadah telinga dari rumah otw ke sekolah…tapi aku sumbat earphone dalam tudung..wakakkaa…ampun my lovely bapak! Hehehe…

            Hari ni big boss aku pun dah rancang apa program nak buat…hehehe..bagus jugak bila mak takde…aku dapat mintak duit lebih untuk makan…lebihnya simpan dalam poket aku le….muehehe…tengahari nanti bapak aku ajak makan mamak Vangay faveret dia tulah…aku nak masak? Ok,memang wasalam jawab nye dapur mak aku tu…hehehe… :p


Orite..take care J adiossss!

6 comments:

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

salam jumaat adik.. semoga berjaya di dalam exam..

Nizam.Ariff said...

Soalan dan jawapan berkawan rapat semasa di dalam buku dan di kelas...
Tapi mereka berdua itu akan berkelahi ketika di dewan peperiksaan.
biasanya, jawapan akan menyorokkan diri... hilang entah kemana..

t.a.t.a said...

duduk. baca soalann. baru la terlintas, apsal la aku tak study awal-awal eh. rugi aje rasanya masa yang terbuang sebelum ini.

Ezad Skytech said...

hee...bila exam week...semuanya jadi tak tentu arah kan...itu nak study...subjek ni pun belum study...hee

MaMa Rey said...

cian ckk..kena tingalkan mak ya..hehe
semoga ckk mendapat keputusan yg cemerlang nanti ya..:)

Anonymous said...

Hi, I do believe this is a great site. I stumbledupon it ;
) I'm going to revisit yet again since I book
marked it. Money and freedom is the best way to change, may
you be rich and continue to help other people.


Also visit my website miracles

Post a Comment

boboiboy pernah berkata bahawasanya...komen biarlah ikhlas...
barulah terbaik... =P