Pages

Tuesday, 28 May 2013

RINDUSSSS

Assalamualaikum,..wohaaa....rindu gilaaaaaaa dekatttt bloggers here...lama gila rasanya aku tak menaip dan excercise jari kat sini...aku busy mengalahkan menteri wehh...pagi pergi sekolah..aku join form 6 sementara waktu menunggu ke UITM.. then petang aku kerja....sabtu dan ahad aku join sukarelawan...so memang tahap kronik busynya...hehe...maaf semua aku tak sempat nak tengok blog korang...ada dua ke tiga je yang aku sempat jenguk...sibuk dengan urusan sambung belajar aku segala bagai...dengan tahap kesihatan yang kadang-kadang terganggu...sebab ada masanya aku hanya mampu terbaring seharian...huhu...so aku curi sikit masa nak tulis kat blog ni...kehidupan aku berjalan lancar,..Alhamdulillah...aku memang sengaja sibukkan diri...hehe...bukan pura-pura tapi sengaja...aku nak isi kehidupan aku dengan segala aktiviti yang aku tak pernah buat sepanjang aku hidup..dan selagi aku hidup aku akan penuhi segala impian aku...so doakan aku berjaya ok...have a nice day and full of bless yea...adiosss...

13 comments:

Mizz Aiza said...

lamanya akak tak dengar berita adik akak seorang ni.. rindu sangat, sebab tu akak singgah juga walaupun adik tak online.. semoga semua urudan dipermudahkan oleh Allah swt.. akak doakan semoga adik berjaya.. :D

Mizz Aiza said...

*urusan

Alyn Roslan said...

mak aihh, kak alyn pun rindu ckk la..rindus..hehe~, btw, gud luck dalam apa jua yg ckk lakukan..okeyh..:)

MaMa Rey said...

rindusss kat CKK juga..:)

sibuknya CKK..moga berjaya CKK..moga dipermudahkan semua urusan..:)

Hatimi Tahirruddin said...

wah ingatkan dah nak pencen dari tulis blog td....hehehe....

cik kaki ketawe said...

alamak...bila ada orang rindu yg saya terharu habis ni...hehe...terima kasih kak... =)

cik kaki ketawe said...

haha...tunggu sy dah freee memang kak alyn kena hadap entry sy 24 jam kak...hehe

cik kaki ketawe said...

rindusss Mama jugakkk...sorry ye Mama...tak sempat jenguk Mama...terima kasih Mama

cik kaki ketawe said...

belum lagi nak pencen wehh...tunggu aku kawen baru aku pencenn...kih kih...

Aminin said...

Tajuk tu Rinduss.. engatkan rindusss kat aq laju2 je masuk sini haha... Hai chekgu sibuk juga ke? Aq rinduss nak baca en3 ko yang panjang lebar, coz ko punya ayat tak blh blah..haha

cik kaki ketawe said...

kahkah...haiyooo...rugilahh rindu ko Am...

p/s: amboihhh...ayat aku je tak boleh blahh...ko pun kekadang ayat poyo bro...kehkehkeh

El Hardy said...

good...good for you.kena mula belaja tuk jd 'orang'.bro wish all the best k :)

kay_are said...

aku pun sekarang ni dah jarang online blog gak.. banyak halangan nye.. =P

Post a Comment

boboiboy pernah berkata bahawasanya...komen biarlah ikhlas...
barulah terbaik... =P