Pages

Tuesday, 30 April 2013

MINTA MAAF



Assalamualaikum...first sekali aku nak mintak maaf dekat semua yang datang singgah blog aku sebab aku tak sempat nak singgah balik...nanti bila dah free aku qadar balik semua entry korang ye... aku dah nak sambung belajar next week..so tolong doakan aku ye...


p/s :aku nak minta maaf andai aku pernah terkasar bahasa pada semua orang ye..

14 comments:

D'ya D'ana said...

smbung blajar mne ?

Azwar Syuhada said...

fuyoo.. Ada qadak juga ye blogging ni??hehe.. Ingatkan solat je.. :)

~cik atin~ said...

selamat menyambung pelajaran. study molek2 :D

Hatimi Tahirruddin said...

aik dah nak sambung belajar ke.....ingatkan kau masih nak jadi ustazah lg....apa2 pun semoga elok2 belaka....

Mizz Aiza said...

dapat sambung kat mana? good luck ya..

El Hardy said...

ckk gi smbg belajar kat mana?apapn all the best :)

kay_are said...

nak sambung blaja dah? nampak sangat lame dah aku tak jejak sini.. err.. selamat blaja!

MaMa Rey said...

sambung belajar..alhamdulilah...

baru nak syok baca pengalaman CKK jadi cikgu..tapi apapun good luck ya CKK..

Zul karnain said...

selamat sambung belajar..

iu-hazirah said...

good luck.
saya follow sini ;)

nadia farahida said...

nadia pon baru sempatt berblogwalkingg T___T
marilah kita sama sama berBW ye. hehe

Aminin said...

kalau ko minta maaf pun belum tentu aq maafkan ..hahaha
[gurau je] ..nak minta maaf hari raya oke..
aku pun bakal tinggalkan dunia blogging nie..
maafkan aq juga yer

Engku Muzahadin said...

Good Luck!

Alyn Roslan said...

belajor rajin-rajin, btw nanti ada masa sila la join game ini..http://www.alynamalyn.com/2013/05/11-things-about-me.html
hehe~

Post a Comment

boboiboy pernah berkata bahawasanya...komen biarlah ikhlas...
barulah terbaik... =P