Pages

Thursday, 4 April 2013

PINKY



Assalamualaikum...hai awak-awak semua...selamat malam...ewahhh...gedik nak guna awak-awak bagaikan...hem-hem...tengok lah blog titew dah tukar wana pinkkk.... I loikeee... hahaha...ok nampak tak mood aku ceria malam ni? terasa sangat lega...rasanya dah berhari-hari aku tak senyum seindah suria macam malam ni...lega sangat....heheee...bosan lah mood tak ceria...macam tak kena dengan jiwa aku...ok berbalik kepada tajuk di atas...mohon jangan ada yang bahan kan aku bila dah tukar background warna pink...ni masih dalam tempoh trial and error...huhu...

pink memang bukan jiwa aku...nampak gurlish sangat....haiyooo....ni kalau member-member aku tengok setahun aku kena bahan...maklom lah....mereka memang tahu aku tak suka kan pink colour...barang-barang aku pun memang tak ada warna pink...melainkan sehelai T-shirt aku...itulah satu-satunya barangan aku yang berwarna pink...hehehe...ok aku bukan racist...ikut suka lah sesiapa yang suka pink tu ekk...terpulang hak masing-masing...but bukan aku....hehehe...

hari ni baru ubah sikit-sikit je...cadangannya aku nak ubah sikit templet ni...actually aku dah bosan dengan mood hitam je blog aku sebelum ni...ok jangan ada yang complain apa-apa pasal blog aku...sebenarnya aku jeles tengok blog orang lain canggih manggih...aku punya blog sebelum ni macam orang berkabung pulak...semua hitam...mood pun gloomy je...ni nampak ceria...erk,ceria lah kot...




p/s : aku tak suka tengok lelaki pakai baju pink sebab entah...tak tahu

7 comments:

Ayie Abas said...

salam CKK :)

x der la pink sgt...masih ada kaler gelap lagi... masih menepati jiwa CKK la kan? haha :)

Hatimi Tahirruddin said...

yup aku setuju dgn pendapat bro ayie kat atas ni....takde la pink sgt...lagi satu nampak sinar sikit bila masuk blog kau ni ha skang...kalau dulu aku nak kena pakai torchlight...hihihi :P

cik kaki ketawe said...

HEHE...bagus2...errkk...sempat jugak ko perli aku ye...!

cik kaki ketawe said...

wasalam ayiee...

hehehe...itu yang saya nak dengar tuh...hah,still macho tak blog ni ayie? :P

khairil azam said...

cewahh...kata "alergic" setitik warna pink pun tak mau...gedik...seriusly aku rasa ni dah sweet je bloh kau ni weyh...nampak sedap mata memandang dan sejuk je mata aku...mood ceria sikit....nice je blog kau yang sekarang... =)

cik kaki ketawe said...

hehehe....suke lah aku nak tukar warna weh...aku dah agak...ko lah org2nya yg akan pangkah aku...keh keh...terima kasih...errk, ni puji ikhlas ke ape ni? wewewe

khairil azam said...

ikhlas ni sis...aku bukan senang nak puji memuji ni...tp kalau tambah widget yg ringan2 smart kot...baru lah nampak pemilik blog ni perempuan! hahahaha

Post a Comment

boboiboy pernah berkata bahawasanya...komen biarlah ikhlas...
barulah terbaik... =P