Pages

Monday, 15 April 2013

MENANG GA WEEEHU GIVEAWAY PGGP & DAKU AMAT


Assalamualaikum...seperti tajuk yang tertera di atas..panjang nan berjela aku siap bubuh capital letters biar semua orang nampak...hehehee....sudah terang lagi bersuluh aku menang bagi GA yang dianjurkan oleh Ayie Abas.....Alhamdulillah hadiah GA beliau dah selamat sampai kat rumah aku pada hari Jumaat yang lepas...tapi maaf lah tak dapat aku nak share kan gambar yang originalnya kat sini...memandangkan aku pun tiada dirumah sepanjang beberapa hari ni..hadiah tu pun dibuka oleh lady boss aku....tapi aku dapat dah MMS dari adik aku pasal aku excited nak tengok hadiah yang Ayie bagi...tak dapat tengok live lagi..hehe...

taraaaa...cantik kan...ngeee....ni nak bubuh kat bantal busuk aku... :P

Gambar ni aku just download dari GA Ayie hari tu...dan edit...aku dapat sebijik sejambak macam dalam gambar....bukan aku nak riak lah...nampak tak perkataan hadiah utama tu? hehee...hah,dapat satu dekat aku....wewewe...mohon yang tak dapat next time cuba lagi... :P so kat sini saya nak ucapkan Banyak-banyak terima kasih pada Ayie sebab bagi peluang pada saya untuk menang GA beliau...then tak silap aku dekat sampul hadiah tu Ayie ada tulis alamat beliau...rupanya orang satu negeri juga dengan aku...baru tahu...mula-mula my lady boss curiga juga...tetiba ada nama lelaki post hadiah segala bagai...lady boss tak tahu anak dia sibuk berblog selama hari ni...lepas terangkan elok pulak beliau nak ambil satu dari sarung bantal tuh...hemm...macam-macam....

apa-apa pun terima kasih selagi lagi buat Ayie =)

pantun untuk Ayie

terima kasih daun keladi
lain kali  kalau buat GA jemputlah lagi



p/s : baru habis bekerja sebagai pelatih peserta pantun peringkat negeri Perak...ewahhhh...





10 comments:

D'ya D'ana said...

untung la dia mnang :) hehhe

cik kaki ketawe said...

Alhamdulillah rezeki ni... =)

Hatimi Tahirruddin said...

haha tahniah...aku punya sarung bantal pon dah sampai...hehe

cik kaki ketawe said...

cehhh...lupa pulak...ko pun dapat jugak kan...hesh... :P

khairil azam said...

haiyaa....rosaklah hadiah org bagi letak kat bantal busuk...kahkah

nadia said...

wahhh bestnyaaaaa,
tahniah dikk :)

cik kaki ketawe said...

haha...aku jaga baik2 lahh....

cik kaki ketawe said...

huhu...terima kasih kak...

Ayie Abas said...

syukur hadiah selamat CKK terima....:)

waah ada entry utk ayie juga...hehe terima kasih CKK..weeehu :)

cik kaki ketawe said...

huhu...thanks tau Ayie... =)

Post a Comment

boboiboy pernah berkata bahawasanya...komen biarlah ikhlas...
barulah terbaik... =P