Pages

Monday, 8 April 2013

ADUDU'S MOM


Assalamualaikum...aku pasti mesti ramai gila yang update pasal ABPBH... kecoh lah kat semua tempat... FB,twitter,blog err...setiap saluran lah kan...aku sebenarnya menyampah tengok program ni...pasal everything sama je...tak ada beza...then tetibe keluar si Rozita Che Wan lagi lah aku tak minat...yang aku layan just part Johan buat lawak tetengah laman....hahaha...yang tu serius lawak gilerr...aku ketawe hentak kaki tak menahan...tapi aku ada satu je yang aku nak komen...



----> KEGILAAN APAKAH INI?




p/s : mungkin dia ni sepupu Adudu suku sakat Adodoi kot ? ok mohon tengok Boboiboy untuk penerangan lanjut...LoLs... :P



14 comments:

Aku Penghibur said...

hahahaha penangan abph

cik kaki ketawe said...

hahaha...tapi penangan yang tidak sihat Acik...

Aida Ismail said...

Sama la. Terkejut tengok dia ni tadi. Kepala Spongebob, badan Squidward. Hee~

cik kaki ketawe said...

hahaha...adus...dia nak buat something rare kot...

Alif Ismail said...

kelakar gile ..kan si didi nih..nabib bek tak diletaknye lesung batu kat atas kepala tuh..
confirm kalo lady gaga tgk ni pasti beliau akan jeles..

hahaha!!

cik kaki ketawe said...

haha...macam-macam artis Malaysia sekarang ni....dia ni mungkin adik lady gagak versi Malaysia kot... :P

khairil azam said...

hahahha....weyh ni ABPBH ke? bila ni weyh? aku tak tengok pun....dia ni tak padan dengan umurlah...fesyen melampau-lampau...patutlah Adudu kenal dia...satu planet gamaknya... :P

cik kaki ketawe said...

ni lah org Melayu...baru hantar keluar sikit dah lupa daratan...hehehe....semalam weh...tarikh 7/4..err,aku tak tau tarikh ko punya kalender ek...hahaha...mungkin lah kot...satu Malaysia bahan dia...lepas ni ganti Kak Ton ko....hehhe

Alyn Roslan said...

kesian dengan beliau, jadi mangsa fesyen lady gaga..moga2 berubah..:)

Hatimi Tahirruddin said...

hehehe terlebih berfesyen sampai jadi camtu....:D

cik kaki ketawe said...

yup...harap2 gitu...dia bukan muda lagi nak buat gini....

cik kaki ketawe said...

LoLs...ni hamba fesyen sudah Timi oii...

Ayie Abas said...

salam CKK :)

mak ijojo bila nak ada pulak? hahaha

cik kaki ketawe said...

wasalam...haha...tak tau lah ayie...tp rasa nya lepas ni mak Goku pun boleh keluar...haha

Post a Comment

boboiboy pernah berkata bahawasanya...komen biarlah ikhlas...
barulah terbaik... =P