Pages

Wednesday, 27 March 2013

WEEEHU! GIVEAWAY PGGP & DAKU AMAT

Assalamualaikum, Holaaaaa semua...hari ni aku nak join segmen yang di anjurkan oleh ----> Ayie Abas ... rasanya belum sampai tarikh tutup....aku pun baru hari ni sempat join segmen beliau...

Ini banner segmen beliau...


Daku Amat Menyintai Mu



Tujuan aku join segmen ayie ni sebab yang pertama tanda sokongan aku pada blog ayie...lagipun segmen ni dianjurkan sempena genapnya 2 tahun beliau berblogging...blog yang pada aku kena dengan jiwa...sebab tak berat untuk diloading dan sedap mata memandang...aku sendiri baru kenal dengan beliau beberapa bulan yang lalu melalui blog lah kan...

Sebab yang ke dua adalah tanda penghargaan kepada Ayie sebab beliau selalu datang ke blog aku....blog budak baru belajar ni...dan komen beliau sentiasa positif dan ikhlas pada aku...aku sangat menghargai bila beliau ajak aku join segmen beliau...beliau antara blogger yang aku salute pasal tak pernah belagak retis di alam maya ni...komennya pun penuh bersopan tak lah macam aku...hehe...

Jadi kalau korang berminat nak join silakan ye...sambil kita join segmen,kita boleh tambah kenalan blogger dan kalau-kalau ada rezeki...merasalah kita hadiah-hadiahnya....hehehe...nampak tak permainannya kat situ?

antara-antara hadiahnya....


Daku Amat Menyintai Mu


menarikkan? mintak-mintak dapat yang warna maroon...
my faveret colour wehh...hehehe...

sebelum join tuh korang baca dulu syarat-syaratnya eh...err,aku pun main tulis je...rasa-rasa kena kut dengan syaratnya...lengkap tak lengkap tak tahu lah pulak....tapi memang dah cuba sehabis baik mengikut apa yang ditulis oleh ayie...



syarat-syaratnya
Syarat-Syarat Penyertaan : 
1 - WAJIB follow blog PGGP & DAKU AMAT dan LIKE fanpage Facebook.  
2 - Buat entry bertajuk - WEEEHU! GIVEAWAY PGGP & DAKU AMAT .
3 - Copy BANNER GA dan GAMBAR HADIAH dan paste ke dalam entry korang.
4 - Masukkan ke-8 syarat penyertaan di dalam entry korang. 
MAKLUMAN PENTING TAK PERLU DISERTAKAN DI DALAM ENTRY.
5 - Saiz banner dan gambar hadiah MESTILAH saiz yang telah DITETAPKAN.
6 - Tag 5 rakan blogger lain (pastikan mereka tahu ditag).
7 - Tinggalkan URL entry yang dah siap dalam ruang komen GA penganjur.
8 - Terbuka kepada semua blogger warga Malaysia.

masih sempat lagi nak join...sebab segmen ini tamat pada 2 April...so jom kita memeriahkan GA dari Ayie...


yang sy tag : +Hatimi Tahirruddin  +khairil azam  +Engku Muzahadin 
                   kak Aisya +Alyn Roslan 

pesanan untuk ayie: terima kasih sebab sudi datang ke sini...saya hargai sangat-sangat...



11 comments:

Azwar Syuhada said...

Good Luck!! hadiah pon boleh tahan.. :)

cik kaki ketawe said...

terima kasih....jom lah join sekali =)

Carlos Santiago said...

hadiah comel.

Ayie Abas said...

salam CKK :)

ayie mmg dah kurang jln2 ke blog kengkawan skrg tapi ayie cuba juga mana yg dpt...terutama ke blog CKK... :)

terima kasih CKK dah siapkan entry GA nih...entry CKK okey dah...saiz banner dan hadiah tu sama kan?

cik kaki ketawe said...

wasalam....takpe ayie..sy faham...ayie bukan duduk goyang kaki macam sy...hehe...

rasanya dah betul dah saiz banner dengan hadiah tuh...

cik kaki ketawe said...

jom lah join =)

Hatimi Tahirruddin said...

ok2 nanti aku siapkan entri...

cik kaki ketawe said...

hoho....bagus Timi...memang langkah yg bijak bila aku tag ko...herhe

Diari Si Froggie said...

Hai CKK.. salam kenal. Aida pun join GA yang sama, hope kita sama2 jadi yang bertuah nanti :)

http://www.diarisifroggie.com/2013/03/weeehu-giveaway-pggp-daku-amat_188.html

misz aisya said...

cik adik sayang. so soryyyy. akak xpasan pon ur latest entry. sbb update kamu xkuar pon kat bloglist akak. last entry yg ade kat bloglist is pasal kete tu. akak mati2 igtkan kamu yg xupdate.

cik kaki ketawe said...

takpe akak...no worries lah...hehhe...dah menang pon :P patutlah lama tak jenguk sini...akak arrange lah balik bloglist tuh... kehkeh...masuk sekali lagi nama sy ehh... :P

Post a Comment

boboiboy pernah berkata bahawasanya...komen biarlah ikhlas...
barulah terbaik... =P