Pages

Friday, 29 March 2013

JUAL IKAN?





p/s: tak larat nak menaip panjang...cuma aku nak bagitahu..aku setuju dengan kata-kata dalam gambar ni...apa yang aku faham dari gambar ni apa yang kita nampak kadang-kadang tak sama pada kenyataannya...dan pada aku kita tetap kena belajar memahami orang lain...tolong jangan jadi selfish...aku paling benci dengan orang yang selfish...

8 comments:

Kisah Si Dairy said...

setuju

khairil azam said...

then those words back to you girl... :P
bagi peluang orang kenal kita...
kalau kita tak cuba bagi orang kenal kita
so do you think people can understand
somebody else? hoho :P

El Hardy said...

ceh..igtkn CKK dah bukak bisnes meniaga ikan...rope2nye...hehe...apapn.jgn jd selfish, tak baik tak baik...meniaga ikan AKA sell fish takpa ;)

Hatimi Tahirruddin said...

mesti kau jenis yg cam dalam kata2 tu kan...?

cik kaki ketawe said...

thanks =)

cik kaki ketawe said...

hoho..aku reply komen ni time mood aku tengah baik...
aku tak mudah percaya orang...

cik kaki ketawe said...

hehehe...bro sy suka pancing ikan..tp sy tak suka selfish bro...ngeh2..

cik kaki ketawe said...

hahaaa...tak adalah....aku bukan gitu...
aku ambil kata2 ni sebab aku nak org uba memahami org lain...hehe

Post a Comment

boboiboy pernah berkata bahawasanya...komen biarlah ikhlas...
barulah terbaik... =P