Pages

Friday, 29 March 2013

DRAMA SSID

Assalamualaikum...Holaaaa....hari ni hari jumaatkan? Alhamdulillah...lega aku...kesihatan makin bertambah baik...rasa lebih bertenaga...hoho...online pun sempat lagi menghirup secawan coffee mix...rasa cergas je mata aku....mana tak nya...siang tadi aku dah tidur separuh mati...telan ubat memang pengsan habis...dapat pulak abang aku dodoi aku macam baby umur 5 tahun...suara yang garau tuh berselawat sebelah telinga aku...siap tepuk amai-amai lagi...ohh...so sweet of you my bro...nanti nak kawen aku cari yang macam abang aku lah...walaupun muka ganas...ayat kasar maut...tapi dalam hati ada taman...hehe..

Actually aku bukan nak update apa pun..cuma tengah tungguh azan isyak then nak tunggu pukul 9.00 malam...hehehe...sebab apa? sebab malam ni aku nak tengok drama SEBENARNYA SAYA ISTERI DIA...haha...jangan hairan sangat dengan perangai aku...bab-bab yang berkaitan cerita novel ni aku memang tak boleh tahan lah...sanggup aku tunggu nak tengok cerita ni...yang bagusnya TV3 tayang lepas waktu isyak..senang sikit...ni suka sangat tayang cerita best waktu magrib...solat yang kena kejar dulu...contoh macam setia hujung nyawa dulu...tuh memang lah buat aku melekat depan tibi...selagi mak aku tak mengazan kat telinga aku...memang lah tak gerak...hehe...*jangan ikut yek...


mohon google sinopsisnya yek...hehehe...



ok,aku dah jumpa...tak payah penat2 korang google...
aku dah ada satu novel ni kat rumah..wewewe


---->Izzue Islam...alamak..hensem giler... :P


okey...tak ada apa nak tulis lagi...selamat menonton episode pertama drama itu ek..hehe..adioss...

2 comments:

Hatimi Tahirruddin said...

ooh jadi amacam...? cuba la buat sikit review episod 1 tu....hehe

khairil azam said...

ohhh...pasal mamat cekeding ni kau sanggup putuskan
phone call yek? tahu tak call dari luar negara ke malaysia ni mahal?
haiyoooo....terpengaruh sungguh,...

#tp tiz cunnn...hehehe

Post a Comment

boboiboy pernah berkata bahawasanya...komen biarlah ikhlas...
barulah terbaik... =P