Pages

Sunday, 3 March 2013



Assalamualaikum...holaa...hari ni penat sangat...dari semalam tak tidur lagi ni...pukul 2 pagi tadi ayah aku admitted ke hospital...tak tahu nak cerita kat sapa...pada Allah tempat aku mengadu...ini kali ke tiga ayah aku addmited...




p/s : doakan ayah aku cepat sihat ye...

8 comments:

MaMaRey said...

semoga ayah CKK cepat sembuh ya..
sabar dan banyakkan berdoa..

Hatimi Tahirruddin said...

aku doakan semoga ayah kau cepat sihat...

misz aisya said...

ayah kamu sakit apa?

smntara kamu ada kat umah, kne tlg ur mom jaga and tlg tengok2 kan ayah. especially bab pantang makan, dan jadual mkn ubat. amek suplement.

abah akak amek monavie. jaga pantang bab makan, dan amalkan gaya hidup aktif. alhamdulillah, sihat. :)

kay_are said...

masuk hospital lagi? even entri dah lame hope ayah ko tu cepat sembuh ye..

cik kaki ketawe said...

terima kasih Mama...aamin...mama pun semoga sentiasa sihat selalu dan bahagia disamping keluarga ye..

cik kaki ketawe said...

terima kasih ye Hatimi =)

cik kaki ketawe said...

terima kasih kak pasal suggestion ni semua...insyaAllah sy akn jaga ayah saya elok2...biasalah akk...orang tua...macam2 lah sakitnya...

cik kaki ketawe said...

yup...tak apa weh..doa ko pun aku dah rasa syukur sangat...aaminn

Post a Comment

boboiboy pernah berkata bahawasanya...komen biarlah ikhlas...
barulah terbaik... =P