Pages

Tuesday, 5 February 2013

KAUNTER PERTANYAAN

ASSALAMUALAIKUM...

err,aku tak tahu nak update apa...dan takda masa nak mengupdate lepas ni...dan dalam minda aku ni ada satu perancangan cuma aku tak berapa pasti lagi...so before aku buat keputusan ,hari ni aku nak buka kaunter pertanyaan...tanya lah apa yang korang nak tanya pada aku...insyaAllah aku cuba jawab...err,kalau aku rasa nak jawablah...hehee

#mohon jangan tanya yang pelik-pelik...

38 comments:

Aku Penghibur said...

okey nk tanya nie ... tak mahu buat segmen ke ?? blogwalking ke or apa pon .. agr ada idea :)

cik kaki ketawe said...

hoho...sy nak join segment pun memalas agi acik..ni kan sy nak buat sendiri? hoho...tp idea acik ni bleh dipertimbangkan...mcm menarik jugak tuh =)

khairil azam said...

aku ada 2 soalan... so,please answer my ques dengan jawapan yg bernilai...

1) dah kawin belum?kalau belum boleh masuk meminang? wowowow... =P

2)kenapa pilih nama cik kakiketawe? sedangkan nama ko parents dah bagi sesedap adabi dah?

cik kaki ketawe said...

hahhaa...memang soalan mintak sulphric acid buat pencuci muka kan?

1) aku dah kawen..dah ada anak 10..sorie...ko terlambat..wakakaka... (bongek macam xde soalan lain nak tanya...)

2) tak misterilah bila semua org kenal aku...wlpun aku tahu lah nama aku tuh sedap..hehehe..

! Arjunakirana ! said...

Arjuna ada soalan membunuh, mesti jawab wokey...

1) dah nikah belum? kalau belum nikah, sudikah bernikah dengan arjuna tp nak free jeeee... ?

2) Saiz bentuk badan rope model tak? kalau mcm model nak ambik gambo wat kalender untuk 2014 nanti... gagagaga

cik kaki ketawe said...

hahaha..woitt!! ni memang nak membunuh!! koyak betul lah..

1) takde 10 ribu ke atas memang tak le...sorie lah...borang ditolak...wakakka...

2) gilerr punye soalan... (woit xde soalan lain ke !!!) ehh...tp boleh juga kalau nak tempek muka aku kat kalender ko...wakakaka...

Hatimi Tahirruddin said...

wah boleh jugak buat entri camni ye....hihihi dan macam ask.com pulak...

ok la utk tak menghampakan CKK biar aku tanya 3 soalan..

1. antara pulau kapas dan pulau ketam yg mana satu lg besar?
2. apakah pekerjaan suami amy mastura?
3. ada berapa warna pada logo google?

:P

cik kaki ketawe said...

err,anda pun boleh juga tanya soalan mcm2 ni wlpun ini bukan ask.com...haha..

ok la..utuk menjawab soalan ko timi

1) pulas ketam lebih besar dr pulau kapas (aku google nak jwab solan ko ni timi)
2) suami amy keja sbgai jurutera cari gali (juling mata aku membaca kat google)
3)logonya ada 4 warna

#juling menjawab soalan anda timi oii...timi ko memang suke buat aku berfikir dan migrain untuk jawab soalan ko... hahaha

El Hardy said...

ni bleh tanya apa ja ni kn?ok, bro ada 2 soalan jer...

brapakah panjang duri pokok kaktus yg terdapat di negara zimbabwe?

&

dimanakah terletaknya negeri popostan dan negeri gohead gostan?

sekian

(^__^)v

cik kaki ketawe said...

adoi...nak tuttup kaunter dah lepas ni...jenuh nak menjawab soalan luar sylibus ni...hahaha...lelama boleh jadi ting tong ni...

1) zimbabwe tuh negara apa? tak pernah dengar pun..wakakaka...

2) ngara popostan terletak kat sebelah negara synigul...depan sikit dari bangladesh...jaraknya dalam 100 km dari gohead gostan...kalau ambik flight dari malasyia dalam 10 jam sampai dah...luasnya 7kaki kedalam tanah...lebar 5 m..

#soalan paling mencabar datangnya dari bro...jawapan semua tak payah google..wakakaka

Muhammad Hamdi Afandi said...

pakcik pun nk tnya gak bleh tak..soklannye, bleh tak nak tnya soalan kat cni?haha..grau je..soalannye:

1.cik ni memang kaki ketawa ea? bhaya 2 cik..hehe..
2.cik dah brapa kali msuk hospital skit jiwa?haha.

#soalan sntai2 je ye..jgn marah..hoho..:P

cik kaki ketawe said...

pak cik pun ader juga? hahaha...

1) haha..aku memang suka ketawe pada tempat dan keadaan yg sesuai dan betul

2) rumah sakit jiwa tuh dah macam rumah no 2 aku dah...grrrr

#wei,nak kata aku giler ke? =,="

Muhammad Hamdi Afandi said...

hehe..rilek cik kaki ketawa...pakcik dah bgtau, santai2 je ye...peace...:P

cik kaki ketawe said...

tapi pak cik...perkataan gilerrrrrrrrrrr tu sensitive di minda beta pak cik...hahaha..itu bukan solan santai pak cik...wakakakaa

Muhammad Hamdi Afandi said...

eh,bile plak yg pakcik sebut pkataan giler ye??nnti nk cari spek jap..erm, xjmpa pun...:P

cik kaki ketawe said...

pak cik,sy tak cakap pun pak cik tulis perkataan tuh...sy cuma tulis yang perkataan "gileerrrrrr" tu sensitif di minda sy pak cik...sebab melalui kajian sy...kata2 pak cik di atas menunjukkan ia membawa maksud pak cik mengatakan bahawasanya sy ini gilerr...hoho

#pak cik nampaknya kena tambah power spec le tu

Muhammad Hamdi Afandi said...

ouh..gitu ke..xtau la pakcik..pakcik mnta maap la ye nak..:P

#spek pakcik microskop..berat nk mmbwanye..:P

cik kaki ketawe said...

ehh...takpe pak cik...tunggu lagi 5 min baru sy maafkan..

#lah,micsoskop pak cik? itu nak tengok benda halus...kot2 la pak cik nak tengok screen laptop pak cik tuh..mohon lah pak cik gunakan telescope...biar jelas sikit ye pak cik

Muhammad Hamdi Afandi said...

gitu plak ye..hmm..ikot kamu la..hihu
#maap la,pkcik tue dah, so, ttkar bnde2 2 sume..

cik kaki ketawe said...

hahaha...banyak la ko punye tua ye! haha...memang ting tong betul lah aku lepas ni..nak pulak dapat pak cik macam ko weyh...haha =P

Muhammad Hamdi Afandi said...

hahaha..pakcik yg suke grau2..bhaya gak ni..hohoho..

cik kaki ketawe said...

tulah pasal...kang berjangkit pulak pada sy pak cik oii..

Muhammad Hamdi Afandi said...

hehe..jgn lakukan aksi ni d rmah..

kopi pasta said...

masih single ker? kalu ya, nak mintak no. fon... =.='

cik kaki ketawe said...

haha..sudah kawen la mr kopi..hoho..lama tak jenguk sini..dan ko msih dgn simbol tu.. =)

kopi pasta said...

haa? simbol apa???

cik kaki ketawe said...

ni hah..simbol kegemaran ko --> =,="

misz aisya said...

xtau nak tnye ape. haha.

cik kaki ketawe said...

patutnya akk tanya bila abang sulung sy nak masuk meminang akak...wakaka :P

misz aisya said...

ok. bila?

ngee~~

cik kaki ketawe said...

hahaa...akak bg green light...kami jalan ja...

misz aisya said...

eh. xprnh bg red light ponnnnnn...haha

cik little star said...

Hahahahah..punca ak gelak guling2 baca bonda ni..jadi model x tahan tu..hahahahhahhh

cik little star said...

Ak rasa ko bagi ak 100 ribu soalan utk ak tanya pun x cukup ni..x pe2 ko jwb soalan ak ni..hohohoho

1)banyak2 alia dalam dunia alia apa paling comel lagi kurus??
2)kenapa alia begitu comel??
3)suka dekat alia x??
4)pakai baju warna apa sekarang??
5)udah makan ke belum??
6)apa rahsia kecantikan kulitmu yg gebu tu?? =oo='
7)bosan x??
8)kirim salam dekat cik din..sekian..#ni pun soalan ke??huahauhaua

cik kaki ketawe said...

hahaha...bongekk ar leeyaaaa

cik kaki ketawe said...

woi beriya kot..memang suka gedikkan???

1) dalam hidup aku tak ada alia yg comel termasuk ko...hahahahahhaahha

2) sape kata alia comel?

3) sy sayang alia

4) warna merahhhhhhh

5) belum breakfirst lagi

6) wudhuk yg suci

7) tak bosan tapi rasa cam nak bagi sebijik kat ko

8) beriya...nama BAPAK ku pon ko letakkkkk

kay_are said...

aku nak tanye.. motif ko bukak kaunter pertanyaan???

cik kaki ketawe said...

1) pasal aku time ni tak tau nak update
2) aku bosannn...pasal aku dah agak mestii soalan caca marba yg ditanya..just enjoy2..kelakar..buat aku ketawe..

Post a Comment

boboiboy pernah berkata bahawasanya...komen biarlah ikhlas...
barulah terbaik... =P