Pages

Thursday, 13 December 2012

PESANAN PENAJA

assalamualaikum...helloooo peps... okey..bajet kay-el sikit...hahaha..

sebenarnya aku tak nak tulis pepanjang berjela ibarat karangan SPM yg menuntut markah A + ..
aku cuma nak sembang sikit la kan... bukan nak poyo-poyoan di sini..walaupun kalau bersuara nada nya ibarat nada sinis...hehehe..

aku minta tolong pada sesiapa yang blogwalking kat blog aku supaya tinggalkan jejak anda ye..maaflah aku tak letak shoutbox sebab baru renew then aku terremove..aku ulangi.. "ter-remove".... boleh just letak komen walaupun takda kena mengena dengan entry yea...tinggalkan link anda kat situ..sementara aku mencari shoutbox yang okey dan smooth..serta ttidak menambah muatan blog aku ni...

dan satu lagi..sesiapa yang follow aku..tolong show ur link..sebab kadang-kadang bila aku tekan blog anda hanya orang tertentu sahaja yang boleh follow dan usya...sedih di situ...gua pun nak usya blog lu beb...
ada gak yang meninggalkan harsh komen...ohhh...amat tidak aku gemari...jika nak bagi pendapat dan nasihat..gua terima dengan hati terbuka..tapi kalau entry gua terkena batang hidung lu...lu jangan nak hypertension maki-maki gua...hah..kan dah keluar bahasa jenayah aku...

aku tak kesah even takda sapa nak bukak blog aku ni...aku bukan nak kumpul followers or komen bergunung ganang... it's just a blog...for a naive person like me...tolong jangan nak menghina di sini...
tapi banyak-banyak terima kasih aku ucapkan kepada sesiapa yang rajin sangat datang kat sini...tinggalkan komen dan follow...insyaAllah.. I FOLLOW YOU... bak kata DIGI la... =P

#have a nice day bloggers....aku tahu blog aku tak setanding dengan blogger lain...tapi sila hormat papan rumah aku ni yea...


18 comments:

Cik Fie said...

saya dari segmen yang sama . dah follow awak . follow saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

محمد رازيق said...

teruskan berrblog ye. jgn serik. biar mereka nak kata apa, janji kita tau apa yang kita tulis.

inche hlovate said...

blog kita tulis je apa yg kita nak tulis..selgi tak salah dari segi undang2 pe slahnya kan..

cik kaki ketawe said...

gud luck yea..thanks sebab follow..insyaAllah...sy akn follow balik

cik kaki ketawe said...

insyaAllah..thanks atas sokongan anda...=)

cik kaki ketawe said...

yup..sokong apa yg akak cakap..thanks kak =)

misz aisya said...

nak jd supportive mcm abg razik jugak. abang? ehem. haha.

teruskan menulis. menulis itu baik. tulis yg baik2, itu lebih baik. :)

nadia said...

salam kenal dear! :)))
first time nadia singgah sini. alang2 nadia terus follow ye.


www.nadiafarahida.com

kay_are said...

rilek r.. bese r tu.. aku pun mase mula mula berblogging memang nak cari sorang pembace pun susah.. tapi lame lame ade gak yang sudi bace siap drop komen lagi.. ape yang penting jangan stop menaip ye.. lagi satu blogging guna cara sendiri je ok? tak yah tiru mereka yang femes emes tu.. =)

beloGIsam said...

salam kenal,, daris egmen yg sama,, harap enjoy dan kutuk sikit belogisam k,, menepek disini,,belogisam

cik kaki ketawe said...

kak aisya.. I smell somethings fishy here..hahahah..thanks kak..walaupun xpernah jumpa..akak emmang suportive terbaik la...

cik kaki ketawe said...

thanks kay_are...insyaAllah...nasihat berguna tuh... thanks gak sudi drops komen kat sini =)

cik kaki ketawe said...

salam kenal jugaa....gud luck yea...nanti sy BW blog anda =)

cik kaki ketawe said...

terima kasih nadia...thanks juga sbb follow...=)

beloGIsam said...

salam kenal,, waw colourful kot belog ni,, jemput komen dan kutuk belogisam k, nak buat renew atas pandangan orang berdekatan

cik kaki ketawe said...

hahaha..adakah satu pujian tuh?? hehehe...insyaAllah...sy akn berjimba ke blog anda ok...

ariff al-baqi said...

marah betul.. :)

cik kaki ketawe said...

hari tuh je marah..hari ni xdah... =p

Post a Comment

boboiboy pernah berkata bahawasanya...komen biarlah ikhlas...
barulah terbaik... =P