Pages

Friday, 21 December 2012

MASA HADAPAN

hari jumaat yang sangat indah...musim hujan sekarang ni.. Assalamualaikum semua....
aku sensitif sikit lah sejak dua tiga menjak ni...pantang sikit orang nak buat silap ke...gurau ke..
aku cepat sangat sentap...hairan..PMS?? entahlah...aku jarang ada PMS yg pelik-pelik..

mungkin di bawa arus angin JORDAN yang bertiup hingga ke Malaysia kut...atau angin Jepun yang meniup sampai ke Perak ni...aku pong tak faham...semua orang nak bercerita sakan...kenapa aku sebut pasal dua negara ni?? sebab dua kawan baik aku dah jauh terbang ke sana...senior aku... tinggal aku kat sini...walaupun aku tahu posibility aku mengikut jejak mereka adalah tahap infiniti...btw... it's not a crime to live in a hope rite?? sebab...aku tahu...bila Allah berkehendak..nothing is impossible...

dengki juga tengok member-member terbang sana sini...tapi aku pilih di Malaysia untuk sambung belajar...tunggulah bila aku nak buat master ke PhD ke...gua pilih sampai benua kutub utara...baru puas hati...hahaha...dalam ke luar ke...it just the same...semangat yang penting...hehehe...memotivasikan diri supaya tak rasa takut untuk ambik result SPM nanti...aku terima apa je result aku...but aku takut parents aku pulak yang kuciwa...harap-harap mintak di jauhkan...harap-harap Biology and chemistry aku dapat A..aku nak buat pharmasy...or petrokimia..tapi kalau susah-susah sangat...gua jadi architect jelah... yelah...nak kena kerja keras ni..kalau tak...tak merasalah aku kereta langit garis aku (Skyline GT)
besar citer-citer aku tuh!

#tolong doakan aku berjaya dunia akhirat yea...

4 comments:

ariff al-baqi said...

dah x kaki ketawa lagi kah ? :)

cik kaki ketawe said...

hahaha...perli di situ nampaknya...ada masanya cik kakiketawe pun kena timpa hujan juge... =P

Yasmin Aris said...

InsyaAllah. Rezeki ade kt mane2 je . Teruskan ketawa ! jgn tencen2 . Hehehe :D

cik kaki ketawe said...

hahaha...nanti orang ingat sy giler pulak kalau ketawe tak henti2...hahaha =P

Post a Comment

boboiboy pernah berkata bahawasanya...komen biarlah ikhlas...
barulah terbaik... =P