Pages

Saturday, 22 December 2012

EMOSIONAL LEBIH

SELAMAT MALAM BLOGGERSSSS...opss... Assalamualaikum babesss...

nampak tak tajuk kat atas?? kalau dah baca sure nampak kan... :P

                   
                   (aku curik kat fb)

first impression aku gelak sengsorang tengok gambor nie...hahaha...saboo jelah... hari ni tajuk perempuan selalu sangat emosional...aku akui sebab kekadang aku pun tak boleh nak steady-meady menahan cooling muka aku nih...walaupun aku jenis selamba badak je kekadang tuh... tapi ada masanya aku tetap emosional...ambah lagi kalau orang kacau aku time aku tengah mood swing... so semua orang kena alert dengan mood wanita...sampai masa kena PMS boleh terbalik satu bangunan...

erkk...teringat time aku kacau member aku... kena maki 5 batu jugak lah aku kan..sambil air liur die terpercik kat muka aku...yeksss...tapi sebab salah sendiri...gua lepak je derr...huhuhu...sabo jelah aku..
rupanya tengah PMS... sometimes tengah ok pun  perempuan emo...

dan aku paling tak suka perempuan yang terlalu sayang dekat seorang lelaki...serius aku tak suka tengok perempuan terhegeh-hegeh... mereka kadang2 tak boleh terima bila orang yang mereka sayang menyayangi orang lain... cinta tak boleh paksa.. mulalah emo nak bunuh diri bagai... takda agama ke ape? jangan malukan diri sendiri dengan cinta bodoh tuh ok...terima dengan redha...

sekarang ni aku pun  tengah menurutkan diri dan menyemai kesabaran dalam diri sendiri.. just mungkin aku rasa aku dah besar sebab dah habis sekolah...dan aku nak buang watak childish aku yang kekadang emo tahap katak nak makan ular tak mengikut suhu dunia tuh!  aku ank cari diri sendiri..identiti diri aku yang slumber macam dulu but tenang...hish...buang segala kepansan global dalam diri ni...


#so korang pun wanita dun't be too emosional ok... just be more rasional... =P

6 comments:

Payeh Kuced said...

aku emo time nak PMS je.. ehhh? hahahahaha...

aku tak minat nak emo2 ni.. buang karan.. kalau dah rasa nak emo sgt, aku senyap, pegi tido... abes cite...

cik kaki ketawe said...

hahahaha...PMS tak boleh di kawal beb! kah3.. samelah...aku kalau dah bengang sgt buat bodo then tido...aktiviti yg sgt berfaedah...hahaha

Aku Penghibur said...

:)

kay_are said...

pms tu ape? =P memang selalu gak r kne laser bile berhadapan ngan indivdu ngah pms ni.. tak boleh silap cakap sikit mesti kne nye.. sabar je r..

cik kaki ketawe said...

=P

cik kaki ketawe said...

cehhh...tu soalan...naga dalam gua...dah tahu tapi terpinga2...hahaha...nampak tak pantun aku?? tulah...ko jgn kaco mereka yg PMS..memang sedap le kena laser...hahaha =P

Post a Comment

boboiboy pernah berkata bahawasanya...komen biarlah ikhlas...
barulah terbaik... =P