Pages

Friday, 7 December 2012

Assalamualaikum wbt...

Banyak benda yang aku nak kongsikan dengan semua... minggu ni aku dah mula belajar dan ambil lesen motosikal sahaja... baru je lulus lesen "L".. huhuhu..bangga dengan sekali test sudah lulus..padahal ramai je yang sekali test dah lulus kan?? huhu..takpalah...korang tumpang happy dengan aku okey...

Next..ramai member aku dah start bekerja...hanya aku yang terkontang kanting gara-gara urusan belajar memandu.. bosan bila takda kawan..inilah yang aku rasa bila dah habis sekolah... semua jauh..bila ajak lepaking semua busy..kalah perdana menteri..beb,,ko terasa?? hehehe..padan muka...

ok..isu sekarang yang tengah hot dekat facebook aku ialah isu jamuan akhir form 5... terima kasih tak terhingga aku ucapkan kepada langau-langau yang sangat baik hati...nasiblah ada yang prihatin dengan aku and the geng,,,kalau tak kami tak tahu langsung venue dah tukar dan tarikh pun sama dah tukar..nak harapkan langau2 yang busuk hati ni..memang dah besok kami jadi tugu negara depan dewan sekolah...

Aku tak faham betullah..dari mula form 4 sampai habis form 5..perangai macam kanak-kanak ribena...aku terasa hati tau... asal geng aku je kena diskriminasi.. aku tak faham lah apa yang diorang tak suka sangat dengan kami... aku malas nk fikir..tapi bila jadi lagi hal macam ni..aku tak habis fikir..

dalam dunia ni banyak sangat yang suka bermuka-muka..sampai aku dah tak kenal mana kawan mana lawan...so better kau tak payah nak buat havoc dengan aku... aku tahu kau tahu apa yang aku mampu buat..sebab tu kau hanya kacau member aku...depan aku kau buat muka suci..tapi takpa.. kita tengok..sejauh mana...

aku malas nak sama-sama join jadi bodoh gak macam korang...macam budak-budak..immatured...
kalau aku balas aku dengan korang sama je..but makin diam makin menjadi-jadi...dan inilah beza antara kita...kau aku...aku maafkan walaupun kau tak minta maaf... kau tahu tak..hidup ni karma.. hari ni..apa yang kau buat satu hari nanti kau akan rasa balik... masa tuh satu dunia gelakkan kau..masa tuh kau tahu lah bertapa tinggi nye langit yang kau junjung tuh...dan aku bukan baik sangat...



#yang baik akan dibalas baik..dan yang buruk akan di balas buruk.. dah besar..dah boleh pikir...
  buka minda la kawan...kita bukan budak-budak lagi...

2 comments:

mr. kopi pasta said...

tahniah dpt L. itu baru motor, kereta blom lg...lg susah..haha..err err MPUAN...sesama mpuan pon nk berkonflik2 berdrama2 swasta...xphm la aku selaku llaki ni dgn agenda mpuan2 nk berdengki2 sakan..solution terbaik, buat tak layan jerla..klu makin mereka dilayan, lagi la diorg eksited nk hentam korang tu...

misz aisya said...

biase lah tu dik..sabar je. yg pntg, kite jgn sesekali buat jht kat org laen. :)

Post a Comment

boboiboy pernah berkata bahawasanya...komen biarlah ikhlas...
barulah terbaik... =P