Pages

Friday, 30 November 2012

CONTEST KALENDER 2013 EKSKLUSIF HAZWANHAIRY | BOX CREATIVE



okey...ini adalah kali pertama aku join contest si encik hazwan hairy ni..biasanya aku just jadi silent reader kat blog dia..sebab banyak sangat pengikut setia blog beliau..maka aku yang baru nak up dalam dunia berblogging ni segan dan tidak berani mahu komen...hehehhe..even aku tak tahulah betul ke tak cara aku join contest ni..aku gamble jelahh...hahaha...saja join suka2..mana tahu kut2  rezeki Allah nak bagi..menang pula nanti..hehehe..ok..jom join ramai2...!!!

12 comments:

hazwan hairy said...

haha jgn lah jd silent reader susah nk tahu sp2...kang nk buat bloglist baru sbb dh lm gila xbuat xtau mn aktif or x...btw terima kasih byk2 sbb sudi support n join contest ni..all the best tuk anda k..ayt best :-)

cik kaki ketawe said...

bila nk komen tgok dah beratur komen di atas..maka tidak jadi mahu komen..haha...sama2..and sebenarnya suka jugak join contest nie..hehehe..excited giler...hahaha...

hazwan hairy said...

dah list senrai peserta tau blh BW klo ada msa...check no skli..

HanaNabihah said...

Salam. Singgah dari contest yg sama. Moga dpt tempek kalendar retis ni di dinding rumah. All the best =D

cik kaki ketawe said...

terima kasih inche hazwan...=)

cik kaki ketawe said...

wasalam...thanks...best of luck ok..=)

Nur Razlinda said...

haiii,salam.. saya datang terjah dan blogwalking.. :))

jemput singgah juga-->http://lindafuad.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

cik kaki ketawe said...

wasalam...thanks ye singgah kat sini..gud luck =)

Cik Rongoks Ika said...

datang dari contest yg sama :)

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

cik kaki ketawe said...

gud luck ika =)

Nur Asmida Bt Karim said...

Assalamuaalaikum , sya bw dri contest yg sama :)
http://eyda-nur.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Cik Aien said...

singgah dan follow dr segmen yg sama....salam kenalan :)
http://asmadiaien.blogspot.com/

Post a Comment

boboiboy pernah berkata bahawasanya...komen biarlah ikhlas...
barulah terbaik... =P