Pages

Sunday, 18 November 2012

KERETA IDAMAN AKU

ASSALAMUALAIKUM....

HARI ni aku nak share kereta favourite aku...aku suka giler dengan kereta Mitsubishi Lancer..
sangat sporty and smart...like 100 kali..hahaha..ok tu syok sendiri...
tak kisah lah model lama atau baru...asal je Lancer GT memang aku suka sangat...
berangan-angan nak pakai kereta ala-ala Inspira pun jadilah...
body mesti sharp warna pearl white..claaaassss gitu...(gedik ibarat mak nyah)




ni smart..warna chantekk....




~abaikan wanita gedik itu~




ni pun kalau dapat okey jugak..hehehe...mimpi sampai ke bintang la aku..



ini kalau lalu memang nampak shinning...


~Alphad...pearl white...erk..sebab family ramai..jd relevan kalau aku guna..hehe


actually aku takdalah tahu sangat pasal kereta-kereta ni..yang aku tahu..bab
check minyak hitam je...dan isi minyak..yang lainn..wasalam...hahaha...

p/s: kalau tak jadi enggineer tak pun doktor...
  jenuh juga nak kumpul duit nie..
   ohh...nampak nye kena berniaga..dapat untung banyak..
   merasalah aku bergaya dengan salah satu kereta2 di atas...

8 comments:

ariff al-baqi said...

pakai viva je la.. haha

misz aisya said...

perghh selera dia!

nway, kite suka BMW. laju n shemart. tapi kene kawen org kaye lah kalau nak pkai kete mahai2..hehe :)

cik kaki ketawe said...

viva pun okey juga...tp kecik..hehehe..my mom sudah pakai..anak nye kena advance lagi le..hehee =P

cik kaki ketawe said...

hahaha..BMW nak serve nak kena ada 7000 ribu..uhh...mahall...rugi2..hahaha...tp memang BMW chantekk...

Syakir Rahman said...

doktor ngan ngneer pon blom tentu boleh pakai kreta2 mcm ni taw... ahahaha....

Cik Pensil said...

haha . cantik2 !

cik kaki ketawe said...

yeke?? adehh...xpela..insyaAllah..kalau usaha..boleh la merasa pakai kut..kalau tak,,test drive pun jadilah..hehe

cik kaki ketawe said...

memang cantikk...tengok harganya juga cantekk...hahaha =P

Post a Comment

boboiboy pernah berkata bahawasanya...komen biarlah ikhlas...
barulah terbaik... =P