Pages

Friday, 23 November 2012

SIAPA IMRAN ARJUNA??

IMRAN ARJUNA ni aku tak tahu kisah dia...aku mula dengar nama dia bila kakak aku bagitahu..
dan aku rasa..better anda semua buka dan baca entry2 dia..he's different from others.. aku sangat suka entry-entry dia..dan aku tak tahu apa nak komen..lagi pun blog dia tak benarkan untuk sesiapa pun komen..but satu yang aku puji HE'S TOTALLY A VERY  STRONG man...aku rasa korang akan faham bila korang jenguk blog dia...and jangan pandang dia dengan simpati..tapi ambik semangat dia...



      http://imranarjuna.blogspot.com/


#aku harap..Allah merahmati hidup dia...even aku tak kenal siapa dia...tapi aku harap dia bahagia bersama keluarga dan isteri dia..sampai bila-bila..dan aku harap Allah makbulkan permintaan dia..
dan harap dia juga sentiasa kuat dan tabah...

3 comments:

محمد رازيق said...

wah. bila baca entri ini, saya terus pergi blog dia. semangat dia.. yerp, setuju

cik kaki ketawe said...

yup..bestkan blog dia?? erm..sadis sikit...huhu

Anonymous said...

Sy pun slalu baca blog tu..Dh baca entri terbaru imran arjuna? pasti terkejut n x sangka..

Post a Comment

boboiboy pernah berkata bahawasanya...komen biarlah ikhlas...
barulah terbaik... =P