Pages

Sunday, 20 May 2012

HARI YANG KELAM KELIBUT

OKEY...today sgt lah kelam sebab tergesa-gesa menyiapkan kerja kursus addmath...salah sendiri juga sebab buat di akhir2 zaman sehingga terpaksa menyusahkan kawan aku si mimi kontot untuk menjahanamkan perinter kat umah dia..maka berkumpul lah kami d'rumahnya...haiyo..sangat sibuk woo..dah la this week exam bertimbun..semua subject yang merosakkan result aku...dan potensi utk men"fail"kan diri sgt lah tinggi statistik nya..walahwei...oeky2..back to the story..then aku paksa si dalilah untuk membawa kau ke rumah mimi..dan akhirnya..siap juga folio aku...exceli aku xfaham..natang nie bukan ada function pon..tp kenapa la kena buat?? heran aku..dah la aku paling hatezzz subject ADDMATH okey...huh..apa lagi..menggunakan akal yg dasat bijak bab kelentong nie..maka aku dgn bersukacita nya mengcopy member aku punye..then aku ubah sikit2..wlpon cara meniru gaya budak sekolah rendah nak buat cmne..TERDESAK wei!!! dah tu pasal baju pantun aku plak..25/5 pertandingan peringkat negeri..and we don't have any preparation...yeah..so dah tau dah..we all xde target apa2..just go and do the best..=)) orait...stp here..wanna to do somethingelse...tatatata

1 comment:

A.D. said...

tak suka addmath!! hehe

Post a Comment

boboiboy pernah berkata bahawasanya...komen biarlah ikhlas...
barulah terbaik... =P