Pages

Monday, 21 March 2016

WISHLIST =)



Assalamualaikum to my beloved readers,

Hai guys, rindu nya nak ada masa nak blog walking catch up cerita korang semua. last entry aku bulan September last year kot. Malas betui aku nak update. Bukan apa, balik kelas aku dah malas dah nak menghadap laptop. lepas tu kepala aku naik gilaaa buat assignment jadi mata aku kerjanya nak tido aje. Balik rumah cuti sem aku malas nak bersosial. Baik duduk rumah teman mak aku. hew hew.

Pejam celik pejam celik aku dah nak masuk 21 tahun niii. hmmm kawan sebaya aku ada yang dah ada anak sorang. Ada yang nak kahwen, ada yang dah buka bisness sendiri. Aku ? krik krik krikk. Masih mengharap duit mak bapak. Aku memang dilahirkan tanpa arah tuju betui lah. hewhew. aku tak reti nak plan awal awal la. Aku jenis go with the flow aje. Jeles gak laaa tengok kawan kawan dah berjaya, dah nak habis belajar, then kerja dapat bagi duit kat parents diorang.  Tapi yelah rezeki masing-masing kan. 

Btw, untuk hilangkan rasa bersalah yang aku ni jenis takde azam punya orang, so aku ada laaa wish list aku. Ni sure aku kena realisasikan jugak. wishlist wajib! 

1) Jaga solat
2) dean list
3) Belajar jadi sopan
4) belajar memasak
5) Graduate dengan jaya nya
6) start cari partner 

Part cari partner tu hmmmm, baru je clashed. kahkahakha. It's okay. No hard feeling.

Okay guys wish me all the best. Aku doakan korang selamat sejahtera dipermudahkan segala urusan. Be happy no matter what okay? 


PS: its hard to tell your mind to stop loving someone when your heart still does.

No comments:

Post a comment

boboiboy pernah berkata bahawasanya...komen biarlah ikhlas...
barulah terbaik... =P