Pages

Saturday, 21 September 2013

KANTOI !





Aku : abang hari ni fifi(adik lelaki) yang masak tolong mak kat dapur..
abang : habis kamu ape function?
aku : hoho...fifi anak dara mak...
fifi : memang lah kak..kamu tu anak jantan baru mak kan?
aku : ciss punya adik..
fifi & abang : kakak...adik...(serentak) cuba duduk elok-elok..macam jantan..
aku : takkan lah nak kepit bagai...lenguh lah...aku ni wanita melayu...kamu bapuk lain lah..
fifi : jalan pun kenkang ada hati nak jadi wanita melayu terakhir..puii!!
aku : dari kau dah besar pun kepit bawah ketiak mak...
fifi : kakak sekurang2nya aku tak pernah belasah orang macam ko walaupun aku lelaki..
bapak : bila kamu buat macam tu adik??
aku : erkkkk... >.<


p/s : kantoiiiii.....





12 comments:

Tinta Lana said...

Salam.

Ko belasah org CKK? Perghh..hehehe. Siapa yg jadi mangsa tu :D

Alyn Roslan said...

uihh...ckk belasah orang....:D

t.a.t.a said...

hahaha. aku pernah lempang budak lelaki. kawan sekelas aku masa sekolah rendah. aku tak ingat pasal apa, tetiba je aku lempang dia. tapi cikgu tak tahu, sebab memasing pengawas, so no hal la.

tapi aku respek kawan aku tu, dia tak balas apa pun. diam aje. tapi aku tahu sakit sebab mata dia merah. huhu

cik kaki ketawe said...

wasalam...haha...part tu bukan sengaja kak lana...yg jadi mangsa tu budak senior yg tak bertauliah

cik kaki ketawe said...

hehe...tak sengaja kak alyn

cik kaki ketawe said...

tata: kalau dia lawan tu dayus tu...wakakaka....aku pun sama lah...cikgu tak tahu..tp dah terkantoi dengan big boss..

Aminin said...

ko belasah org CCK? errrrr.. mau tak seram bulu ketiak aq baca yang last tu.. ko belasah org pakai ape? kung-fu ke silat?
tlg jgn belasah aku komen kat sini yer...ada salah aku nak minta maaf terus. kang kena belasah lak aku nanti..haha

Tetamu Istimewa said...

Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya.

MaMa Rey said...

hehehe..kantoi..
err garangnya CKK....jgn belasah MaMaRey ya..hehe

Aminin said...

tu baru tak sengaja... kalau sengaja tak tahu laa..
hyahaha

cik kaki ketawe said...

cehhh...wehhh Am,aku takde lah kejam sangat...mueheheh...
aku ni wanita melayu terakhir...hahahah :P

cik kaki ketawe said...

cehhh...kejam punya budakkk...aku tak buat kalau org tak kacau...

Post a Comment

boboiboy pernah berkata bahawasanya...komen biarlah ikhlas...
barulah terbaik... =P