Pages

Thursday, 11 July 2013

SALAM RAMADHAN!

Assalamualaikum...selamat berpuasa semua... hari ni dah second day puasa kann...nanti pejam celik cepat je masa berlalu... so korang puasa tak hari ni??? muahaaaa....ok tak payah jawab soalan tu yekk :P macam-macam nikmat yang kita boleh dapat dalam bulan ramadhan ni kalau betul-betul kita manfaatkan...so aku rasa bulan ni memang topup segala amalan yang tak cukup dan berlubang...dan paling aku seronok bila bulan ramadhan mustajab doa! so manfaatkan lah bulan yang penuh keberkatan ni...dan aku rasa bulan ramadhan baik bagi orang yang nak mula berhenti merokok...tapi jangan lah lepas berbuka nah...satu kotak korang balun kan...baik telan sampai lebam je dengan kotak-kotak sekaki....hahaha...ok itu je kot yang aku nak taip...no ideas lahh...apa pun mohon maaf salah silap setiap kali korang datang ke blog aku dan setiap komen-komen aku yang mungkin tak kena dekat mata korang...maafkan aku ok :) (muka comel ni!)





p/s : doakan aku cepat sembuh :')


10 comments:

Ayie Abas said...

assalamualaikum...CKK

CKK tgh sakit? sakit apa? hurmmm...sedih la

SYAH'IZZAT said...

jaga kesihatan k :)

Mizz Aiza said...

salam ramadan adik.. adik ada sakit asma ya? semoga cepat sembuh, jaga kesihatan elok2..

Tinta Lana said...

Assalamualaikum.

ckk..sakit apa.. semoga cepat sembuh ya..

Selamat berpuasa juga..minta maaf kalau ad salah silap sepanjang berblog ni.

Alyn Roslan said...

kenapa ni, macam tengah sedut oksigen, sakit apa..?
Salam Ramadhan ya ckk..:)

Sop said...

salam ramadan dan moga cepat sembuh :)

Hatimi Tahirruddin said...

sori lambat singgah ke blog kau ni....haishh kenapa pulak tu siap sedut2 oksigen tu? apa2 pun semoga cepat2 lah kau sembuh...dan jgn lupa kena selalu ikut nasihat doktor....oh lupa plak selamat berpuasa....hehehe

Aminin said...

CKK ngah buat ape tu? Sedut shisha ke tu..kekehkeh..
Wokey laa take care aq doakan ko cepat sembuh...
Psst: cepat sembuh nanti aq kasi bunga api.... kang asma lak nanti. :)

kay_are said...

oi oi batal pose wat camtu! =P aku pun nak mengucapkan selamat berpuasa ye =)

MaMa Rey said...

err CKK ada asthma ke..kesianya..
skrg dah ok ke..??

Post a Comment

boboiboy pernah berkata bahawasanya...komen biarlah ikhlas...
barulah terbaik... =P