Pages

Wednesday, 17 April 2013

INTERVIEW



Assalamualaikum...hari ni semua sibuk menghadiri temuduga bagi pelajar yang nak mintak sponsor bagi mara-jpa...uhh...yang datang semua berbekalkan result SPM yang mengancam...berderet yang straight A's....wewewewe...aku je datang secara suka-suka sebab dah tau memang tak dapat...sebab result SPM gua tu level rendah beb! sadis...so dah dapat jemputan datang jelahhh...wewewe...err,paling ramai yang mintak ke Jordon dan segala university dekat Timur Tengah....so aku doakan kawan-kawan dan semua yang mintak tu harapnya berjayalah... =)


# aku sambung study dalam Malaysia saja...hehe...mimpi jelah nak ke Morroco...doakan aku a lawyer to be here :P aaminn....

25 comments:

! Arjunakirana ! said...

Mudah mudahan dipermudahkan segala urusan, ilmu itu dituntut oleh Allah swt... amin :)

D'ya D'ana said...

ala,, tak pergi pon.. huhu pape pon gud luck ye, insyaAllah ada rezeki,alhamdulillah :)

El Hardy said...

dapat x dapat itu blkg kira..yg pntg cuba,nasib org kita x tau kn..ooo nk jd loyer eh..smbg dlm masi pn ok apa..anyway gud luck k :)

misz aisya said...

kate nak amek TESl..:)

SemuanyaOK ^^ said...

Ye... Dapat ke x dapat tu lain citer. Sekurng kurangnya dpt pngalamn kan. Yg Bi sedikit mencabar. Ni zon mana?

cik kaki ketawe said...

terima kasih bro..aaminn =)

cik kaki ketawe said...

hehhe...alohhh...kita pergi pun suka-suka je...thanks ye

cik kaki ketawe said...

memang sambung sini aje bro...result bukan gempak pon nak study luar...kehkeh....thanks tau bro... :P

cik kaki ketawe said...

hoho...dua-dua sy ambil...tengok lah mana yg dapat...actually tak pasti pun sama ada nak ambil Law or TESL..ngeee

cik kaki ketawe said...

hehe...yupp agreee....rasanya tension jugaklah sebab interview lebih dari dua orang...berempat...tu yg payah...Bi ok...Alhamdulillah lah...

istana biru said...

insyaAllah kalau ada rezeki pasti ada... good luck yer..:)

nadia farahida said...

aminnnn, insyaAllah nanti mestiii jadi lawyer! tak kesah made in mana :P

cik kaki ketawe said...

aaminn....terima kasih ye =)

cik kaki ketawe said...

aminnnn....hehehe...made in malaysia InsyaAllah... =)

Ayie Abas said...

as salam CKK :)

skrg nih keadaan politik kat timur tgh x berapa stabil sgt kn..elok jugak klu sambung belajar dlm negara...:)

cik kaki ketawe said...

wasalam...betul tu Ayie...insyaAllah emmang sy sambung dalam negara aje,,,wewewe...doakan lah sy ehh...

MaMa Rey said...

good luck CKK..insyaallah ada rezeki ada la tu..

Hatimi Tahirruddin said...

tak kisah pon belajar mana2....apa2 pun aku doakan semoga kau jadi lawyer nanti....

Hatimi Tahirruddin said...

eeerk...baru terperasan blog ni dah tukar header dgn background....hohoho

cik kaki ketawe said...

terima kasih tau Mama...doa seorang ibu ni Allah sellau makbulkan... =)

cik kaki ketawe said...

aaaminnn....thanks Timi... =)

#secara muka comel nye aku nak jawab terima kasih...lawakan blog aku? kahkahkah...

khairil azam said...

LoLs...buat rugi duit minayk hantar ko...haiyaaa...
aku harap adik aku dapat capai cita2 dia...aaminn...

Hatimi Tahirruddin said...

haha tak macho la weh buat muka comel....

cik kaki ketawe said...

kahkah...ok lah muka comel...dari aku buat muka gaya mak nyah nanti...tak ke haru weh...haha ;P

cik kaki ketawe said...

ciss...bajet macam ko je yg hantar aku....hahaha..

aaminnn...jangan lupa aku nak bertanding PRU13 ni...ADUN Bota...kahkah

Post a Comment

boboiboy pernah berkata bahawasanya...komen biarlah ikhlas...
barulah terbaik... =P