Pages

Tuesday, 5 March 2013

STRTA

Assalamualaikum...HOLAAaaa everyoneeee...hohoho...nampak tak kegembiraan dan keterujaan aku kat sini? HAHA..aku excaited giler dah macam apa entah ni bukan pasal apa...meh sini aku nak kongsi...

first, Alhamdulillah ayah aku dah beransur sihat...tapi biasalah...bak kata geng emak-emak  atau bahasa manis bagi orang tua-tua dulu, bapak aku tu kira sihat-sihat orang sakit...tak apalah..sekurang-kurangnya...ayah aku masih ada dengan aku...itu dah cukup bagi aku...

        #########################################

Dan yang paling tak sabar aku nak update...sticker dari penulis novel  Suamiku Tak Romantik Tapi Autistik
iaitu Farisha Imani... baru je sampai dalam 10 minit lepas...hohoho...aku memang terkinja-kinja nampak abang posmen lalu depan rumah...dari jauh aku dah aim bunyik motor dia...hahaha...

huarghhh...jauh dari Terengganu sticker ni...akhirnya tiba jua ia ke Perak =)

hoho...cantik-cantik bila tengok live depan mata..hensem hero nya.. :P


baru 10 minit sampai rumah...bau abang posmen pun tak hilang lagi...aku terus lekat dekat novel...tanda penghargaan aku pada kak Zu sebab sudi bagi aku sticker ni...hoho...terima kasih banyak-banyak ye kak...punca lepas ni aku join setiap benda kat page akak ni...semalam terlepas ais cream..hahaa..sticker lagi satu sy simpan...buat kenangan...



Hoho..gigih aku berlari pergi ambik surat ni kat luar rumah...surat-surat tawaran sambung belajar pun aku tak bukak lagi...ini yang aku tuju dulu...aku ingatkan tak dapat sebab member yang duduk dekat rumah aku dah update status kat facebook dia dapat benda ni...huarghhh...dah nak main hentak-hentak kaki dah tadi..

apa-apa pun..syukran ye kak Farisha Imani !!



p/s : maaf gambar kabur sebab aku guna 3310...so paham-pahamlah takkan lah gambar standard macam capture dari Iphone kan ? hoho





12 comments:

Abdullah Shahid said...

Hahaha.. TAPI Ayat yg last sekali tu.. Bebau Perli aku.. ceh!

cik kaki ketawe said...

HAHAHAHA...mana ader...suke tuduh aku perli-perli....haha

misz aisya said...

3310 ade camera ke? xde kan? so, u lied! haha

cik kaki ketawe said...

hahhaa...tapi 3310 sy ada camera lah kak....

zubaidah ibrahim said...

amboi3 dh siap tempek kat novel eh..hehe.. akk pun tempek kat dlm tu.. tp kat muka surat lain..keh3.. sama2 fatin.. :) <3 ... from kak FI

cik kaki ketawe said...

hoho,,,thanks untuk sticker ni jugak... =)

nadia said...

3310 mana ada kameraaaaaaaaaa! :P
tipuuu laaa tueewww :p

cik kaki ketawe said...

hahhaaa...haiyooo...3310 sy adalah kak... :P

Hatimi Tahirruddin said...

wah hebat tul deria bau kau ni...sampai bau posmen pon kau leh kenal...haha :P

kay_are said...

untung r dapat hadiah.. tapi ayat last aku paling confuse 3310 boleh snap gambar? spesel enset ko.. =P

cik kaki ketawe said...

kahkah...weh aku kan power...mestilah boleh...hahahah

cik kaki ketawe said...

hoho..ko pulak xmau bagi kau ke? ngeh2... 3310 aku tuh limited edition bro...memang special sikit...kehkeh

Post a Comment

boboiboy pernah berkata bahawasanya...komen biarlah ikhlas...
barulah terbaik... =P