Pages

Thursday, 21 March 2013

SPM

Assalamualaikum....Holaaaa everyone...hari ni result SPM keluar...err,sakit sikit lah result aku kan...frust pun ada...segan pulak aku nak mention kat sini...hoho...beberapa ketul je yang dapat nye pon...nak menaip entry ni pun sadis je rasanya...tapi aku cool je...result cam sampah redha jelahh weh...cuma yang sakit tuh pasal kena perli dengan orang sekeliling lah..sakit jugak telinga aku ni....tapi syukurnya pasal aku masih dapat sambung belajar dengan tawaran yang based on trial result aku dulu...lega jugak lah aku...result cam semak pun kalau dapat sambung study kira aku dah lega dah...ok aku memang takde mood nak tulis pepanjang...rasanya kalau dapat straight tadi mungkin lima lapis entry aku karangkan...hahaha...so apa-apa pun yang lepas biarkan berlalu...steady je boh...


p/s: gua dah agak addmath memang menghancusskan result gua!!! kalau strait A's pon belum tentu aku akan jadi anak kesayangan pon...

4 comments:

Hatimi Tahirruddin said...

lol...tak dapat straight As tak semestinya tak bagus...yg penting kaedah pembelajaran lepas ni sgt berbeza...kalau kau betul2 study smart kat matrix/preU/ipt utk prog diploma...aku yakin kau boleh potong budak2 straight As yg ada skang ni...hehe..."SPM bukan sekadar rupa"

El Hardy said...

yg pntg CKK dpt sambung study lagi kira ok la tu.klu zaman bro amik spm dulu,klu nk diceritakn mgkin susa nk pcaya.masa subjek math bro n kawan2 gila berlumba sapa paling cepat kuar kelas...tp yg herannya lulus gak..hehehe...

tp tang ayat akhir tu "kalau strait A's pon belum tentu aku akan jadi anak kesayangan pon..." cam syahdu ja bunyinya..takpa la, yg pntg dah buat apa yg termampu...nti adala tu rezeki dimana2...jgn sedih2 k :)

misz aisya said...

SPM is not everything. akak pernah rase dah. reject call ramai org sbb nak cool kan hati. smpai satu tahap, akak gi somewhere yg jauh dri rumah dan menangis sorang2.

akak dpt 5A je dulu dik. tp dekat IPG skunk akak xrnh below than 3.5. kawan akak yg 5A sme2 ngan akak skunk ni tiap2 sem dpt dekan kat UiTM. selagi kita mahu berusaha dan tak putus asa, insyaAllah ade rezeki utk kita.

be strong. :)

kay_are said...

result spm? dah kuar ke? takpe r .. spm bukan penentu segalanye ok.. yang penting, still dapat sambung blaja lagi.. ape pun gud luck dan jangan give up ok!

Post a Comment

boboiboy pernah berkata bahawasanya...komen biarlah ikhlas...
barulah terbaik... =P