Pages

Wednesday, 20 March 2013

BOLEH?


p/s : boleh tak agak-agak aku nak demand benda ni untuk hadiah hari jadi aku yang ke 18?

21 comments:

Hatimi Tahirruddin said...

erkk...tak menahan kau punya permintaan ye...

cik kaki ketawe said...

hahaha...smart lah kereta ni...aku tak tahan tengok nye...
kalau ko nak sponsor pun okey jugak Timi :P

Crew Fathi said...

Hahahaha.. boleh2... Boleh belah... Muahahaha

dee yana said...

Boleh2 bg duit sya beli hahah

Aety Hassan said...

boleh jer demand dulu... dapat ke tak belakang citer... hahaha ^_^

misz aisya said...

boleh je..asalkan xpakai duit akak. boleh2..mintak lah ngan ur dad. huhu

cik kaki ketawe said...

cehhh....hahahhaa

cik kaki ketawe said...

apa kata kita share nak? hahaha

cik kaki ketawe said...

hahaha...ni nampak macam sy mimpi di siang hari je kak... :P

cik kaki ketawe said...

hahaha....kedekut lah akak ni...
big boss lagi kedekut kak... T_T

misz aisya said...

bkn kdkut. akak pon pkai viva manual je. adik ipar mne blh lwn kak ipar. ehh? haha

! Arjunakirana ! said...

wau boleh jeeee...

ariff al-baqi said...

ape cer SPM ? hehe

nabila ibrahim said...

weh kaloo nk demand pun agak2 le..hahahaha..ni mintak kereta..untggle ank org kayeeeee..

cik kaki ketawe said...

hahaha...cehh dengki dengan sy lahh...
nanti akk mintak lah
abang sy beli kereta sebijik buat hantaran...
ahhahahaha

misz aisya said...

hahaha blum pape2 dah koyak poket abg kamu. :P

kay_are said...

boleh blah.. yang tu boleh kot.. =P

cik kaki ketawe said...

arjuna nak sponsor? wewewe

cik kaki ketawe said...

biasa-biasa aje encik ariff :P

cik kaki ketawe said...

kahkah...kaya lah sangat Nab oii...mun kalau bapak aku nak bagi...
kalau dapat ni tak duduk rumah la aku weh...boleh kita berjimba...hehe

cik kaki ketawe said...

ni tanda-tanda orang kedekut ni weh...hahaaa

Post a Comment

boboiboy pernah berkata bahawasanya...komen biarlah ikhlas...
barulah terbaik... =P