Pages

Friday, 15 March 2013

MIMPI NGERI

Assalamualaikum semua....Holaaaaa....malam ni mata aku rasa macam mata panda dah...semalam dah la pukul 4 pagi baru aku tidur...then dah sesedap aku terbongkang elok pulak entah hamba Allah sapa yang giler calling aku pukul 5 pagi...subuh pun belum masuk..agak-agak lah kalau nak kejut aku bangkit semayang subuh pun...bilal pun tengah berdengkur kat umah weh...lepas tu nak sambung tido tak boleh pulak..sampai lah masuk subuh sembahyang then tak jugak boleh tido..pukul 8 dah get ready nak pergi sekolah lama aku...pasal ada hal sikit...memang bengkak habis lah mata aku...

then malam ni kepala aku agak pening lalat dan sedikit ting tong...inilah bahana nya tido selepas solat mahgrib...dengan telekung yang menyelubung satu badan aku tergolek je atas lantai...memang nampak kemalasan di situ...

Nak di jadikan cerita...masa aku landing baik punya tuh aku rasa aku termimpi lah pulak... mungkin mimpi ni boleh dikatogerikan sebagai mimpi ngeri kot...

Okey sila ikut plot penceritaannya...

Dalam mimpi tu aku pergi berjimba dengan member aku...rasanya kat tepi macam tasik ke apa ke..aku pun tak pasti...dalam aku elok-elok berdrama dengan member aku,tetiba datang sorang perempuan terus di tampar aku...*fushhh...nasib mimpi...kalau betul-betul mungkin perempuan tuh dah makan side-kick aku...hohoho.....aku punya lah hairan pasal tetiba minah tu tampar aku...

sempat jugak aku tanya dia..asal dia tampar aku...tapi aku pun tak ingat...then aku terjaga pasal azan isyak...terus aku raba pipi aku...hohoo...macam real je minah tu...err,yang aku peliknya...pasal apa lah aku boleh mimpi gitu? seumur hidup aku belum lagi ada jadi macam ni...dan yang aku ingat...that girl's name..nama dia Yaya..hadoi...kawan nama yaya pun takde weh...mana datanglah perempuan tuh boleh masuk mimpi aku...dah la aku tak sempat nak balas balik dalam mimpi tu... mimpi tu sangat kabur...aku ingat sikit-sikit je...tapi ia agak menghantui aku...

Rasanya aku memang takde penah tampar orang ke ape...haiyooo...ngeri pulak lah..entah siapalah yaya ni tetiba boleh masuk mimpi aku...dah dekat 150 juta aku rewind takut-takut lah aku pernah kenal ke dengan sesiapa nama Yaya...tapi memang aku confirm takde kawan aku nama tu..habis asal pulaklah aku mimpi dia? hemm..risau pun ada ni..hohoho..so sesapa rasa nama dia yaya mohon angkat tangan bagitahu pada aku...boleh kita berkenalan...pelik dan sangat pelik...sampai sekarang aku terfikir...





p/s:Gua rasa lepas ni kena berhati-hati dengan sesiapa yang bernama Yaya...mungkin aku akan jadi mangsa tamparannya di dunia realiti...HAHAHA... ermm lepas bangun tadi terus tengok berita, keputusan SPM 21 Mac...lagi 5 hari...dan itu lagi ngeri...dan yang aku tak paham,result next week tapi ada member yang dah siap tanya *kau nak pakai baju apa nanti? mereka ingat ini zaman pertunjukkan pesyen atau malam gala selamanya? haiyooo =,="

8 comments:

Aku Penghibur said...

wahh kena tampar.. bangun ada rasa sakit tak mcm kena tampar ??

cik kaki ketawe said...

hoho..takde lah pulak rasa sakit...tapi rasa seram sejuk je acik..

khairil azam said...

pasal kau tak tampar balik weyh? LoLs...

gud luck result my sista...
dapat 6 A's ke atas...
I promised u I'll give you
a new phone...
as ur wished =)

#jaga waktu tidur...kau tu nanti tak sihat plak...

cik kaki ketawe said...

hahaha...bengeksss...

hai..kalau ikut hati memey nak
straits A's lah wei...
hohoho...harap2 dapat
banyak A,dapat lah
aku pow duit ko kaw2 punye :P

Hatimi Tahirruddin said...

bukan yaya tu yg dalam citer boboiboy tu ke? ni mesti kau ada scandal dgn boyfriend pompuan mana2 ni...tu yg dia datang dalam mimpi tu...:P

cik kaki ketawe said...

yaya dalam boboiboy tu takpe..aku suke...hahaha...
wei...mana ada...aku takde scandal2 ni...hoho

kay_are said...

yang aku respek tu ko ingat mimpi ko dengan agak detail.. aku bangun tido ingat jap lepas tu lupe terus aku mimpi ape.. err.. dalam boboiboy pun ade yaya kan? so hati hati.

cik kaki ketawe said...

hahahaa...bukan semua aku boleh ingat...tp mungkin pasal benda ni menghantui aku...tu yang jadi ingat detail gile...hohoho....

Post a Comment

boboiboy pernah berkata bahawasanya...komen biarlah ikhlas...
barulah terbaik... =P