Pages

Friday, 8 March 2013

KESULITAN AMAT DIKESALI

Assalamualaikum...holaaaa semuaa...benda pertama sekali aku nak cakap aku nak mintak maaf pasal ada beberapa abang and kakak yang mengadu kotak komen tak ada...haiyooo...manyak-manyak sorry maaa...aku renovate blog ni then aku terlupa nak buka balik benda alah tuh...hohoho...tapi sekarang aku dah bubuh dah benda tuh...sorry morry ekk?

------>segala kesulitan amat dikesali... (@_@)


###############################################


p/s : terima kasih untuk seorang kawan aku yang senget sebab bagi aku satu set spongebob...mohon lepas ni bagi yang boboiboy pulak ekk? hohoho...

8 comments:

Hatimi Tahirruddin said...

ooh aku bernasib baik sebab masuk blog ni dah ada dah kotak komennya...haha

airis aries said...

Salam..ok la da renovate blik huhu

Cik Zaitul said...

eheheh..ni nak boboi boi ke?
akak nak shin chan jugak boleh tak ?
hohohohoo
alololo..dapat sponge bob..

ehhh..ni kotak komen ek..
eheheheh (untung dapat komen )

cik kaki ketawe said...

cehh..dah aku siap mention kat atas wahai timi...hahhaa

cik kaki ketawe said...

wasalam..ohoho...tak ada apa sangat pun

cik kaki ketawe said...

hoho..kalau akak bagi boboiboy kat sy..then nanti sy pulak bagi chin chan kat akak...boleh? hahahahaa....

kay_are said...

kotak komen takde? ape ni? ape ni? aku tak faham!!

cik kaki ketawe said...

sebelum zaman ko keman ni aku punya blog jadi cacamarba sikit....sekarang dah ok...tulah lama tak datang sini

Post a Comment

boboiboy pernah berkata bahawasanya...komen biarlah ikhlas...
barulah terbaik... =P