Pages

Saturday, 9 March 2013



---> 10 days to go...SPM result...aku pun dah start menghitung hari...hoho..





p/s : layan one piece sampai pengsan !

15 comments:

misz aisya said...

khamis dah kne bentang draf proposal tuk kajian tindakan. arghhhh tak nak hitung hari!

rasa mahu pengsan. :(

Nur Zulaikha said...

peace!!!singgah entry ni blh?ade sesuatu yg ohsem..rugi tk tgk
http://wwwzuemygen91.blogspot.com/2013/03/fariz-izhan-abdul-hadi-siapakah.html

MaMa Rey said...

mesti CKK berdebar-debar menunggu kan..
jg risau mesti result baik tu..

Aku Penghibur said...

wahh mesti berdebar2... apa yg penting dah usaha..sekarang .. berserah saje :) insyaAllah result baik :)

ShahfiqSharuddin's said...

good luck

cik kaki ketawe said...

hahahaa....sabar ekk kak...praktikum ni memang mencabar kewibawaan sikit....chill ok...jangan nak strees out ye...jaga kesihatan ye kak =)

cik kaki ketawe said...

haha...tak tahu lah nak cakap macam mana mama...hoho...insyaAllah...harap2 gitu lah mama...

cik kaki ketawe said...

tah boleh nak cakaplah macam mana rasanya acik...tp harap2 memang eloklah result yg keluar tu.. =)

cik kaki ketawe said...

thanks syafiq...ko pun gud luck kat tempat baru tuh =)

Hatimi Tahirruddin said...

haha mmg suspen...harap2 cepatlah masa berjalan sampai hari SPM kuar tu...hihi...saje nak kasik kau bertambah suspen :P

cik kaki ketawe said...

cehhh...ini nama nye menakutkan orang..bukan bagi semangat timi oii...hahahaha

El Hardy said...

nunggu result spm ropenye...anyway gud luck k,smoga ckk dpt kptsn yg malatop tebabo :)

cik kaki ketawe said...

thanks bro...Aaminn...sy masih muda ye bro...hahahaha

kay_are said...

aku nak cakap gud luck spm dapat dah kan? so next!

cik kaki ketawe said...

hahha...sudah last entry hari tu....

Post a Comment

boboiboy pernah berkata bahawasanya...komen biarlah ikhlas...
barulah terbaik... =P