Pages

Wednesday, 13 March 2013

DISPLAY




# awak sabar ekk...nanti kita beli awak..then kita main sesama tau-tau...bukan setakat watsapp wak..segala jenis benda kita boleh main sesame ye wahai Xperia idaman hati saya...nanti 3310 saya boleh jadi kawan awak juga... :P

16 comments:

misz aisya said...

sony tab eh? mahal kot sbb dy baru n HD. hmm tangguh dulu beli Samsung sbb dah trpikat ngan Xperia ni since member bagi link..uhuhu

cik kaki ketawe said...

akak...beli yang ni lah...
boleh lah kita sama...hoho..
samsung tak best...
bosan...

misz aisya said...

dah kluar ke? bkn dy launch kat jepun ujung bln 3 ni ke? akak nak pkai cpt lah dik..utk sngkan buat keje final year..

cik kaki ketawe said...

tulah sy cakap tunggu dulu tu kak..
sy belum jumpa lagi benda ni...hahaha
kalau gitu memang akk kena beli
samsung lah...

khairil azam said...

hamboihh...kau dah siap target yang ni ek? tahu tak kalau smpai MAS berapa harga dia? hahaha...

cik kaki ketawe said...

ahahaha...ko kan ader...apa guna nye abang kalau tak boleh tolong adik kan???? kan????

misz aisya said...

alaaaa big boss sudi sponsor rm1500 je..mohon kamu wahai adik ipar tlg sponsor sikit..huhu

cik kaki ketawe said...

amboih...untunglah big boss support..
kalau akak nak tahu
sy pun tengah tunggu surat approve
kewangan dari big boss...


wahai bakal kakak ipar...
mohon minta sendiri pada abang sy..
hahhaha...boleh kita beli sesame...haha

Ayie Abas said...

salam CKK :)

budak zaman skrg cepat advance...kecik2 dah terdedah dgn gadjet canggih... :)

cik kaki ketawe said...

wasalam..

sekarang zaman dah moden ayie..tp harap tak delah bebudak leka dengan gadjet2 ni kan...hoho... ---------> termasuklah tuan punya blog ni =)

Hatimi Tahirruddin said...

alah 3310 kau tu dah best ape....kalau nak sgt kau cari je tutorial buat xperia tu pakai kadboard kat youtube nanti...hihihi

El Hardy said...

humban dinding,dinding pecah.jatuh lantai,lantai retak.3310 tatap menjadi pojaan hatiku :)

cik kaki ketawe said...

hahaha...tutorial apa barang wei...nak yg ori!! hahaha

cik kaki ketawe said...

yehh bro...3310 memang tahan lasak...pojaan hati sy juga bro...hahhaa

kay_are said...

experia model ape lak tu? ko pun nak guna experia gak? nampak sangat dekat situ nak tiru aku.. =P

cik kaki ketawe said...

hahhaa...ni xperia Z...hoho..takde masa tiru ko ekk...aku memang dah lama mengidam jenama ni...

Post a Comment

boboiboy pernah berkata bahawasanya...komen biarlah ikhlas...
barulah terbaik... =P