Pages

Sunday, 17 March 2013

AWAK NAMPAK GAGAH

Assalamualaikum....holaaa everyone...cuaca hari sangat cerah...dan buat aku berkobar-kobar membuat exercise kaki untuk berjimba di tepi tasik...alone! tanpa sebarang gangguan mana-mana manusia...terasa aman di situ...tapi kejap lagi aku akan menghala pulang ke Perak...nikmati masa ini dengan sebaik-baiknya....tapi minggu depan mungkin akan datang ke sini lagi...di mana tempatnya? rahsia ekk...hahaha...nampak ke"bajet"an di situ...


sejak dua tiga menjak ni...mata aku tak dapat aku control dari melihat satu figura yang membuatkan mata aku tidak berklip memandangnya...figura yang buat aku rasa macam nak peluk-peluknya...yang melambangkan keberanian...kegagahan...sporty...a symbol of hottt.....err,hahaha...


Inilah figura yang aku idamkan.. ;P


sangat macho bila dipandu oleh seorang perempuan :P


Pada aku wanita yang memandunya akan kelihatan
sangat kemas dan punya keyakinan diri yang tinggi...
well seorang yang sangat menjaga ketrampilan...


Aku rasa nak ubah selera...kalau sebelum  ni aku minat lancer...hari ni aku tukar kepada pajero...tapi masih kekal dengan model  Mitsubishi...bapak aku cakap model merc lagi smart...pada aku merc adalah untuk generasi dia....HoHoHo.....kecuali merc yang dua pintu..itu nampak sangat simple tapi masih elegent...dan kalau berwarna putih ia sangat sporty...




rasa dengki tengok abang aku nampak sangat gagah memandu pajero dia...masuk hutan..ohh...sangat best...rasa sangat tercabar...takpe..tunggu umur cukup 18..and aku akan join kelab tuh....hoho...boleh ikut dia pergi masuk hutan dengan geng dia...



p/s: ada sesiapa yang nak sponsor pajero sebijik? hahaha

12 comments:

khairil azam said...

HAHAHA...budak tak cukup umur...
berangan nak join adventurous...hahha..
tunggu cukup umur ye...

Hatimi Tahirruddin said...

mak ai selera kau ni lain macam lah....biasa pompuan suka yg comel2 je...

misz aisya said...

akak bwk viva je. and please, rse xkena ngan diri akak klu bwk kete ganas2 ni. akak kan ayu. haha

cik kaki ketawe said...

unttunglahh dapat pergi dengan renjer..
aku tinggalkan kat tepi jalan...
punyalah berwibawa abang aku sekor ni!!!

cik kaki ketawe said...

tak lah..aku minat pajero...
rasa sporty and gagah bila bawaknya...
tegap body dia...

cik kaki ketawe said...

viva pun ok untuk akak...
kete gini untuk org tinggi2 je kak..opsss !
hahahaha...

#memuji diiri sendiri itu tidak baik kak...haha

misz aisya said...

akak prnh bwk avanza okeyyyyy. i felt so cute. haha.

#jeles kat akak kan sbb akak nmpk ayu?? :P

cik kaki ketawe said...

alah kak...avanza tuh MPV...tak rasa
pro sangat..hahaha....sy tak jeles ok...
pasal sy tahu...sy lagi ayu dari akk...
hahahaa.. :P

nadia said...

smart kereta ni kan, senang nak masuk hutan! :)
hihi

cik kaki ketawe said...

yepp...boleh bawak merempit kat hutan...haha

kay_are said...

kalau pajero ni ko kate lawa, aku suggest ko taip kat google "lamborghini urus" confirm ko jatuh chenta terus pastu.

cik kaki ketawe said...

hahha...haiyoooo....aku tak minat lamborghini weh!...

Post a Comment

boboiboy pernah berkata bahawasanya...komen biarlah ikhlas...
barulah terbaik... =P