Pages

Friday, 22 February 2013

KEJUTANNN

ASSALAMUALAIKUM....

HOLAaaa....home sweet homeee....yeeppeeee....! ok abaikan keterujaan aku....hari nii tak tahu nak story apa...so aku type jelah apa yang ada dalam mindaa aku ni...hah,, semalam dapat dua kejutann...lepas ni tak adalah ke"jeles"san melanda jiwa aku...hohoho....

KEJUTAN PERTAMA

Semalam dalam pukul 12.05 aku dapat inbox dari penulis novel "suamiku tak romantik tapi autistik" atau nama pena beliau Farisya Imani.... nama betulnya Zubaidah Ibrahim...hohoho...aku add kak Zu ni dekat facebook lepas aku tahu dia penulis novel tu...excaited gilerr tuh....sebelum tu kak Zu ada buat annoucement kat page dia..sape yang nak sticker kena inbox dia nama penuh dan alamat...aku apalagi...memang tak tunggu terus hantar details....wohaaa....


inilah sticker nyaaa...tapi gambar tak clearr...aku rasa kak zu ambil pakai phone je kut...

Farisya Imani ni hanya sediakan 90 stickers sahaja...so siapa cepat dia dapat lahh...hohoho...aku pun dapat number 19....huhuhu...padahal masa tuh baru 1 minute kakak ni publish kat page dia...kalau berminat dan nak cuba jugak dapatkan...boleh PM kat page FARISYA IMANI  di facebook ekk...all the best =)

KEJUTAN KEDUA


Bestfriend aku hantarkan barang yang aku pesan pada dia...dari CNY lagi aku tunggu...last-last semalam baru dapat...dan yang bertuahnya...aku tak perluu bayarrr...hohoho...dapat freee of chargeeee.... penat jugakk lah aku seret duit bagi kat dia....tapi dia tak mahu...siap ugut-ugut bagai...cehhh...


rantaiii....I loikeeee....

Aku beriyaa order bukan aku nak pakai punn...tapi pasal dah orang bagii free ni wajiblah aku menyimpan nye sepenuh hati...hohoho... *lain kali mohon kau bagi gelang pulak ekk..
oppsss,demand pulak yeee...hahaaa..

KEJUTAN KETIGA (baru dapat tahu pagi ni)

Member aku balik Malaysia untuk attend annual dinner kat Ipoh malam besok...so heppyyy...lama giler tak jumpa dia...last jumpa raya tahun lepas...flight dia malam ni...so pagi besok dia sampai lah kat KLIA...err,,tapi memang tak ada kerja lah aku nak pergi ambil...pandai balik pandai lah cari kenderaan nak sampai rumah...hahaha...ehhh....agak-agak ada gift from germany tak?? huarghhh...excaited...okey cancel plann...aku sanggup ambil dia kat airport...hohoho... :P

okey guys...itu jelah yang aku rasa nak share...aku part ending memang failed...mohon memahami.. =)




12 comments:

Aku Penghibur said...

wahh alhamdulilah rezeki :)

MaMa Rey said...

waahh seronoknnya dapat kejutan..tiga kejutan yang mengejutkan..

kompem ada gift punya..nanti kongsi sini ye..:)

muasz said...

member dari oversea mana?

cik kaki ketawe said...

huhuhu..rezeki ni acik =)

cik kaki ketawe said...

kalau ada boleh lah kongsi kat sini mama...kalau tak...huhu...merana lah sy..penat ambil dia kat airport

cik kaki ketawe said...

dari germany

misz aisya said...

nak jugak rantai tuuuuuu :P

cik kaki ketawe said...

hohoho...nak free memang tak dapat la kak... =P

#buat hantaran kawen ok jugak ni kak...

Hatimi Tahirruddin said...

wah dapat hadiah....tahniah diucapkan...:)

kay_are said...

mesti ko excited sampai main main lompat katil kan? pastu jatuh! yang dari germany tu, pompuan ke laki? excited lebih nampak.. =P

cik kaki ketawe said...

hahaha...melampau lah lompat2 katil..maunya roboh wei...hahaha...ko rasa kawan aku tu apa gender die?? (@_@)

cik kaki ketawe said...

hahahhaa...apekah tahniah nye? hoho..thanks...ko tak mau bagi ke? hoho

Post a Comment

boboiboy pernah berkata bahawasanya...komen biarlah ikhlas...
barulah terbaik... =P