Pages

Tuesday, 15 January 2013

MANUSIA

HAI guys...err..bnyak pulak aku update hari ni kan? ni entry yg ke dua...err..mungkin aku busy sikit lepas ni...so biarlah aku update entry aku sampai lebam ok...tolong jangan pedulikan kebanyakkan entry aku dan kemerepekkan yang ada di dalam nya...

ada orang cakap..bila kita buat baik...kita tak boleh menunjuk-nunjuk kan..jadi aku terima kritikan dan cacian orang...aku anggap dia menegur aku...kadang-kadang aku jugak mahu hidup normal macam remaja lain...tapi aku hargai nya okey...biarlah sejuta orang kata aku jahat...or wateverlah kan...tapi aku percaya..Allah tak pernah tidur..dan hanya Allah yang tahu kebenarannya...


Whatever I have tried to do in life, I have tried with all my heart to do it well; whatever I have devoted myself to, I have devoted myself completely; in great aims and in small I have always thoroughly been in earnest. 




#kalau tak faham..mohon jangan fahamkan

8 comments:

Muhammad Hamdi Afandi said...

aku suka lagu MENJADI DIRIKU nyanyian edcoustic...best kot lagunye..try la dgr..hehe..

#takde kaitan pn ngn post ni...hoho

cik kaki ketawe said...

aku suke lagu edcoustic sendiri menyepi...nanti aku dgr lagu ni...thanks..

#memang dah biasa dah komen tak kena post kan? =,="

Muhammad Hamdi Afandi said...
This comment has been removed by the author.
Muhammad Hamdi Afandi said...

suma lagu edcoustic bez kot..

#oh yeke...mmg dah biase ea...:P

cik kaki ketawe said...

memey ar best...tp aku pling suke lagu tu jugak...

kay_are said...

bagi aku, just buat ape yang kita rase betul.. cane orang nak judge jahat ke ape terpulang r dekat dorang. lagi pun memang tk boleh nak puaskan sume pihak kan..

nadia said...

dear, akak suka tajuk ni. boleh guna utk event anak yatim nanti. :)
tangan yang memberi lebih baik dari tangan yang menerima.
alhamdulillah, ramaiii yang sudi memberi. :)

cik kaki ketawe said...

silakan akk...sy harap event tu berjalan dgn lancar...sygnya sy xdpat join..hnya mmpu bagi sokongan... dan sy harap gak ramai yg sudi menderma..insyaAllah..sy akn cuba promote event akk tuh...xdpt bantu dr segi material..sy cuba bntu dr segi ni...maaf ye kak =)

Post a Comment

boboiboy pernah berkata bahawasanya...komen biarlah ikhlas...
barulah terbaik... =P